«Εγώ ταλαιπωρήθηκα χθες το βράδυ» - "Μαρτυρική" νύχτα για την Φαίη Σκορδά

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Εγώ ταλαιπωρήθηκα χθες το βράδυ» -

Δεν εμφανίστηκε και με την καλύτερη διάθεση σήμερα 2/12 το πρωί η Φαίη Σκορδά, στην έναρξη της εκπομπής της στο ΣΚΑΙ, Πρωινό μας μιας και ήταν αρκετά ταλαιπωρημένη.

Η παρουσιάστρια έχει ήδη αποκαλύψει πως περνά μια δύσκολη περίοδο, καθώς ο γιος της, Δημήτρης, ταλαιπωρείται από μια αδιαθεσία μιας και είναι είναι άρρωστος, όπως και πολλά άλλα παιδάκια αυτήν την περίοδο και έτσι η ίδια τον φροντίζει συνεχώς, μιας και τα παιδιά της είναι φυσικά η νούμερο ένα προτεραιότητά της.

Δύσκολη εβδομάδα για την Φαίη Σκορδά

«Καλώς ήρθατε στο Πρωινό μας παιδιά, να πιώ μια γουλιά καφέ γιατί δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ. Έχουμε αυτό, που ταλαιπωρεί όλα τα παιδάκι αυτήν την περίοδο, ανεβάσαμε πυρετό χθες το βράδυ, ο Δημήτρης. Από το τμήμα μας την προηγούμενη εβδομάδα έλειπαν 8 παιδάκια», είχε πει χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά (δείτε εδώ το βίντεο).

Αν και την επόμενη μέρα η ίδια αποκάλυψε πως ο μικρός αισθάνεται πολύ καλύτερα και πλέον και εκείνη μπορεί να συνεχίσει την ημέρα της λίγο πιο ήσυχη (δείτε εδώ τι είχε πει στην εκπομπή), φαίνεται πως ακόμα υπάρχει μια ανησυχία και ταλαιπωρία στο σπίτι της.

ΚΙ αυτό γιατί και η Φαίη Σκορδά κόλλησε από τον γιο της με αποτέλεσμα να είναι και η ίδια αδιάθετη.

«Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Εγώ ταλαιπωρήθηκα λίγο χθες το βράδυ. Είναι αυτές οι ιώσεις που μας παιδεύουν. Αφού έφτασα το πρωί… Ήθελα να βάλω αλάρμ και να με πάρει κάποιος να με φέρει στη δουλειά. Μου πάει η αυπνία; Κάντε μου μια αγκαλίτσα να μου περάσει» είπε η ίδια στην έναρξη της εκπομπής της.