Πετάχτηκε από την καρέκλα της και άρχισε να ουρλιάζει η Ελένη Χατζίδου - Τρόμος στο πλατό του Breakfast at Star

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πετάχτηκε από την καρέκλα της και άρχισε να ουρλιάζει η Ελένη Χατζίδου - Τρόμος στο πλατό του Breakfast at Star

Στην εκπομπή Breakfast at Star, την Πέμπτη 1/12 τα πράγματα εξελίχθηκαν λίγο περίεργα για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, διότι, από τη μία πλευρά, η παρουσιάστρια ζαλίστηκε (δείτε εδώ το σκηνικό) και, από την άλλη, ανακοίνωσαν πως η κόρη τους είναι άρρωστη.

«Επιτρέψτε μου να δώσω ένα μεγάλο φιλί στο Μελιτάκι που έχει ιωσούλα και είναι σπίτι και μας βλέπει», είπε η παρουσιάστρια, με τον καλό της να συμπληρώνει: «Μελίτα, σ' αγαπάμε πάρα πάρα πολύ».

«Και σε όλα τα παιδάκια και σε όλους που ταλαιπωρείστε με αυτές τις ιώσεις περαστικά και γρήγορα, γιατί γίνεται ένας χαμός!», ευχήθηκε η ίδια στη συνέχεια.

Τρόμος στο πλατό του Breakfast at Star για την Ελένη Χατζίδου

Για να ευθυμήσουν, λιγάκι, λοιπόν, την Παρασκευή 2/12 οι συνάδελφοί τους αποφάσισαν να μιλήσουν για πιο ευχάριστα και διαφορετικά θέματα και ένα από αυτά αφορούσε ένα "παιχνίδι" που κυκλοφορεί, το οποίο είναι ένα κινούμενο κομμένο χέρι, που στόχο έχει να τρομοκρατήσει τον κόσμο στο πλαίσιο της πλάκας.

Την ώρα που μιλούσαν γι' αυτό, ένα χέρι ακούμπησε την παρουσιάστρια, η οποία πετάχτηκε από την θέση της και ούρλιαξε, καθώς δεν περίμενε ποτέ πως θα της ετοίμαζαν τέτοια φάρσα οι ίδιοι της οι συνεργάτες. Της πήρε λίγα δευτερόλεπτα να συνειδητοποιήσει τι συνέβη και μόλις ηρέμησε άρχισε να ρωτάει για τον ένοχο.

«Ελένη, είμαι εγώ εδώ, μην ανησυχείς», είπε χαρακτηριστικά ο σύντροφός της.