Νίκος Βουρλιώτης: «Είναι περσινά ξινά σταφύλια.» - Οι δηλώσεις του για το διαζύγιο

Όλα όσα είπε ο τραγουδιστής

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Νίκος Βουρλιώτης: «Είναι περσινά ξινά σταφύλια.» - Οι δηλώσεις του για το διαζύγιο

Το πρωί της Παρασκευής (2/12) στο Happy Day προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Νίκου Βουρλιώτη και όχι μόνο. Η κάμερα του Alpha βρισκόταν στην δημοσιογραφική βραδιά, για την μουσική παράσταση του Γιώργου Αλκαίου, Νίκου Βουρλιώτη - του οποίου το διαζύγιο έγινε γνωστό μέσω του περιοδικού YOU (δείτε εδώ τι είχε πει) και Παντελή Καναράκη, δύο μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα του «Λίγο Φως» στο Medousa.

Οι δηλώσεις του Νίκου Βουρλιώτη για την προσωπική του ζωή

Ο Νίκος Βουρλιώτης μίλησε για την μουσική παράσταση ή αλλιώς το πάρτυ στο σπίτι τους, όπως το χαρακτήρισε, αλλά και για την σχέση του με την πρώην συζυγο του και την κόρη του.

Ο τραγουδιστής δηλώνει πως είναι ο μεγαλύτερος φαν την κόρης του και αυτή το ίδιο για τον μπαμπά της. Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Η κόρη μου είναι η μεγαλύτερη μου θαυμάστρια και εγώ ο μεγαλύτερος της θαυμαστής» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Βουρλιώτης.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το διαζύγιο του, ο καλλιτέχνης αρκέστηκε να απαντήσει: «Περσινά ξινά σταφύλια και δεν είναι καν ξινά».

Το πρώην ζευγάρι διατηρεί άριστες σχέσεις για χάρη της κόρης του, η οποία αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά του.

Να υπενθιμίσουμε ότι στο παρελθόν, ο τραγουδιστής είχε ξανα μιλήσει για την πρώην σύζυγο του και για την συγκατοίκηση τους, παρά το διαζύγιο τους...

Συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Είναι μια προσωπική λεπτομέρεια το ότι μένω με την πρώην σύζυγό μου στο ίδιο σπίτι. Δεν θα μιλήσω για αυτό».