«Πολύ σύντομα θα...» - Η αποκάλυψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το επαγγελματικό της μέλλον

Πού θα την δούμε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πολύ σύντομα θα...» - Η αποκάλυψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το επαγγελματικό της μέλλον

Στο κέντρο της Αθήνας για την παγκόσμια ημέρα AIDS βρέθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Πρωινό Μας και έστειλε το δικό της μήνυμα. Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά της.

Η όμορφη παρουσιάστρια τους τελευταίους μήνες βρισκόταν στην Τενερίφη, μιας και είχε αναλάβει την παρουσίαση του Love Island (δείτε εδώ ποιος νίκησε), ένα ριάλιτι βέβαια που δεν έλαβε και τις καλύτερες κριτικές αλλά ούτε κι ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης, για αυτό και χρειάστηκε να ρίξει αυλαία γρήγορα.

«Με το βλέμμα καρφωμένο πάντα στην αγάπη...για άλλη μια φορά την εισέπραξα. Σας ευχαριστώ», είχε γράψει στην πρώτη της ανάρτηση μετά το τέλος του ριάλιτι αγάπης (δείτε την εδώ).

Ωστόσο, η Ηλιάνα επέστρεψε και πάλι στα πάτρια εδάφη και ήδη το όνομά της ακούγεται σε πολλά πρότζεκτ, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί ακόμα σίγουρα κάτι.

Ποιο είναι το επαγγελματικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Πιο πολύ, βέβαια, έχει ακουστεί για το My Style Rocks που κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό, ωστόσο τις τελευταίες μέρες έχει γίνει γνωστό το όνομα μιας άλλης παρουσιάστριας που θα το αναλάβει (δείτε εδώ ποια).

Αναφορικά λοιπόν με το τηλεοπτικό της μέλλον, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε πως είναι γεμάτη εκπλήξεις και πως πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν τα νέα της βήματα.