«Δεν χρειάζεται να...» - Η ερώτηση για το διαζύγιο που έφερε σε δύσκολη θέση την Κατερίνα Παπουτσάκη

Οι δηλώσεις της για τα πρώτα ''χωριστά'' Χριστούγεννα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν χρειάζεται να...» - Η ερώτηση για το διαζύγιο που έφερε σε δύσκολη θέση την Κατερίνα Παπουτσάκη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι μια ταλαντούχα προσωπικότητα, αφού ασχολείται πολύ ενεργά με το θέατρο, την τηλεόραση, κατά καιρούς με το σινεμά και τώρα τελευταία μάλιστα τη βλέπουμε να έχει καταπιαστεί και με το τραγούδι.

Όσο μαθαίνουμε λοιπόν για τα επαγγελματικά της, κομμάτια από την προσωπική της ζωή βγαίνουν και αυτά στο φως της δημοσιότητας, με αυτό, που απασχόλησε ιδιαίτερα να είναι το διαζύγιο της με τον πατέρα των παιδιών της Κωνσταντίνο Πιλαφά.

Να τονίσουμε και να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως το πρώην ζευγάρι έχει 2 γιους και πως έμεινε μαζί για δέκα ολόκληρα χρόνια. Η είδηση του χωρισμού έπεσε σαν βόμβα στα μέσα (δείτε εδώ, πότε έγινε γνωστό), ωστόσο η απόφαση αυτή είχε παρθεί καιρό πριν ανακοινωθεί.

Μετά τις πρώτες δημόσιες δηλώσεις της ηθοποιού για τη νέα αυτή πραγματικότητα στη Φαίη Σκορδά και στο Πρωινό μας στο ΣΚΑΪ, την Παρασκευή 2/12 προβλήθηκαν νέες δηλώσεις της στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Η γυναίκα μίλησε για το πως περνάει το διάστημα αυτό, πως θα περάσουν τα Χριστούγεννα με τα παιδιά της, ωστόσο δε θέλησε να αποκαλύψει το διάστημα, που μεσολάβησε μεταξύ χωρισμού και ανακοίνωσης (δείτε εδώ την τελευταία κοινή έξοδο του πρώην ζευγαριού).

Οι νέες δηλώσεις της Κατερίνας Παπουτσάκη για τον χωρισμό της

«Είμαι πολύ καλά ευχαριστώ. Είναι μια καινούργια συνθήκη, πάμε τώρα με αυτό, πάει πάρα πολύ καλά και προσαρμοζόμαστε. Δεν χρειάζεται να μπούμε σε αυτές τις ερωτήσεις...», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη όταν ερωτήθηκε για το διάστημα, που είχε παρθεί η απόφαση του διαζυγίου και δεν ήταν γνωστό.