«Θέλουμε να κάνουμε παιδί» - Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα στον αέρα του Super Κατερίνα

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θέλουμε να κάνουμε παιδί» - Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα στον αέρα του Super Κατερίνα

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έγινε ευρέως γνωστός στο κοινό εξαιτίας του Survivor 5, καθώς πρόκειται για μία εκκεντρική προσωπικότητα, που άλλοι λατρεύουν και άλλοι λατρεύουν να μισούν. Αφού βγήκε από το παιχνίδι, αφοσιώθηκε στο να επιστρέψει στους κανονικούς του ρυθμούς, όμως όλα ανατράπηκαν όταν ερωτεύτηκε.

Ο διάσημος κομμωτής γνώρισε την Νάνσυ και "τα έχασε", γι' αυτό και σε λίγους μόλις μήνες οι δυο τους ανακοίνωσαν πως επρόκειτο να αρραβωνιαστούν. Έκαναν κοινές εμφανίσεις στην τηλεόραση και τα φιλιά τους έδιναν και έπαιρναν μπροστά στον φακό, ωστόσο λίγο πριν την μεγάλη ημέρα συνέβη κάτι τραγικό.

Ο ίδιος ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως χρειάστηκαν να πάρουν λίγο χρόνο και απόσταση, κάτι που σε όλους φάνηκε σαν χωρισμός.

«Όπως όλα τα ζευγάρια, έτσι και εμείς είχαμε κάποιες διαφωνίες και χωρίς να θέλω να πω περισσότερα, απλά κατέβασα τη φωτογραφία. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και όταν είμαι έτοιμος θα σας πω περισσότερα.

Σε δυο μέρες θα έφευγα για Λονδίνο για να γίνει ο αρραβώνας μας εκεί, κάτι το οποίο προφανώς ακύρωσα την τελευταία στιγμή γιατί αυτές οι διαφωνίες με έκαναν να σκεφτώ λίγο πιο καθαρά κάποια πράγματα… Θέλω να είμαι ξεκάθαρος και ειλικρινής πριν κάνω κάτι για το οποίο τελικά δεν είμαι σίγουρος επειδή με ρωτάτε πολλά. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αρραβώνας

Ανακοίνωσε τα ευχάριστα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Αφού, όμως, το σκέφτηκε καλά, γύρισε στην αγκαλιά της αγαπημένης του και έφυγαν για Λονδίνο. Εκεί έγινε και η σοκαριστική πρόταση γάμου από την καλή του (δείτε εδώ το βίντεο).

Ύστερα από όλα αυτά, λοιπόν, εκείνος βρέθηκε στο πλατό της Super Κατερίνα στον ALPHA, την Παρασκευή 2/12, και μίλησε για τα σχέδιά τους, εξηγώντας πως θα παντρευτούν σε ένα χρόνο από τώρα και πως στα άμεσα πλάνα τους είναι και το να κάνουν παιδιά. Ιδανικά θα ήθελαν 2 με 3, ενώ φαίνεται πως η προετοιμασία έχει ξεκινήσει, αφού διατηρούν ημερολόγιο με τις γόνιμες ημέρες τους.