Άλλος άνθρωπος η Καλομοίρα - Με κατάξανθα μαλλιά και αθλητικά ρούχα στην αγκαλιά του συζύγου της

Λάμπει από ευτυχία στους δρόμους του Μαϊάμι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μπορεί η Καλομοίρα και η οικογένειά της να έχουν μπει σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς (δείτε εδώ το απίστευτο δέντρο που στόλισαν), ωστόσο δεν χάνει την ευκαιρία να περνάει ποιοτικό χρόνο μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Γιώργο Μπούσαλη.

Η ίδια ζει και δραστηριοποιείται μόνιμα στην Αμερική, ωστόσο δεν κρύβει ποτέ την μεγάλη αγάπη της για την Ελλάδα.

«Όταν πάω στην Αμερική είναι διαφορετικά γιατί δεν το ζω αυτό! Ο κόσμος όταν τους γνωρίζω μου μιλάνε εδώ σαν να μην πέρασε μια μέρα! Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό! Ήρθα για σένα στην Ελλάδα» είπε η Καλομοίρα, η οποία καθ' όλη την διάρκεια ήταν πολύ συγκινημένη.

Ερωτευμένη και ευτυχισμένη στο Μαϊάμι η Καλομοίρα

Εδώ και λίγο καιρό, η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει αποφασίσει να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και έτσι αποχωρίστηκε το κλασικό μελαχρινό της και υιοθέτησε το ξανθό (δείτε τη εδώ με τα μαλλιά της λυμένα).

Η Καλομοίρα έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια στο πλευρό του αγαπημένου της, ενώ δεν χάνει ευκαιρία να μιλάει για τον άνθρωπο της ζωή της.

«Η οικογένεια που δημιουργήσαμε με τον Γιώργο ήταν όνειρο ζωής για εμένα. Λατρεύω τα παιδιά μου και απολαμβάνω τον ρόλο μου ως μαμά. Βέβαια, όπως σου είπα και πριν, υπήρξαν και δυσκολίες. Δεν είναι όλα ρόδινα σε ένα γάμο», είχε πει σε συνέντευξή της.

Πριν από λίγες μέρες λοιπόν, η τραγουδίστρια αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από την βόλτα που έκανε στους δρόμους του Μαϊάμι στο πλευρό του Γιώργου Μπούσαλη.

Καλομοίρα σύζυγος