«Έχω υπάρξει 2 φορές θύμα παιδοφιλίας» - Η σοκαριστική εξομολόγηση του Βασίλειου Κωστέτσου

«Λίγο πριν γίνω έφηβος...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έχω υπάρξει 2 φορές θύμα παιδοφιλίας» - Η σοκαριστική εξομολόγηση του Βασίλειου Κωστέτσου

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποίος παραβρέθηκε σε event μόδας το βράδυ της Παρασκευής 2/12. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για το Μy Style Rocks, ενώ προχώρησε και σε μία συγκινητική εξομολόγηση από την παιδική του ηλικία.

Η εξομολόγηση του Βασίλειου Κωστέτσου

«Μου αρέσει πάρα πολύ η Κατερίνα Καραβάτου. Την αγαπώ, την εκτιμώ. Είναι μία πολύ σωστή επιλογή, μακάρι να κάτσει. Η Κωνσταντίνα μου αρέσει πολύ. Στεναχωρήθηκα με το bullying που της έγινε πρόσφατα. Όπως έγραψα και στο Instagram μου: μια γυναίκα η οποία είναι έγκυος και κυοφορεί ένα έμβρυο, δεν την πειράζεις ποτέ» δήλωσε ο σχεδιαστής.

Με αφορμή το σκάνδαλο του οίκου Balenciaga, ο Βασίλειος Κωστέτσος παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως έχει πέσει δύο φορές θύμα παιδοφιλίας.

«Έχω βιώσει κι ο ίδιος σε μικρή ηλικία, λίγο πριν γίνω έφηβος 12-13 χρονών, ένα είδος παιδοφιλίας απέναντί μου. Το έχω υποστεί, όμως με προστάτευσαν όλα αυτά με τα οποία με μεγάλωσαν οι γονείς μου και ξέφυγα. Κι άλλη μια φορά που με προστάτευσαν κάποιοι άλλοι. Οπότε μπορώ να έχω άποψη ο ίδιος για την παιδοφιλία», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Να υπενθυμίσουμε πως ο ίδιος πρόσφατα βρέθηκε και στο νοσοκομείο διότι είχε ένα προγραμματισμένο χειρουργείο στο μάτι του.

«Επειδή με ρωτάτε προς τι το νοσοκομείο, το κρεβάτι και αυτή η καταπληκτική νοσοκομειακή ποδίτσα που μου πάει τέλεια νομίζω και για να μην ανησυχούν οι φίλοι μου και οι… εχθροί μου. Πριν πολλά πολλά χρόνια, όταν ήμουν μικρό μικρό παιδάκι, με είχαν χτυπήσει με όπλο στο μάτι, τη γλίτωσα τότε.

Μετά από πολλά χρόνια δημιούργησε ένα πρόβλημα, δεν το έλεγα, δεν έβλεπα καλά. Χάρη στον γιατρό μου έγινε σήμερα επιτέλους η εγχείρηση και όλα καλά. Τελείωσαν όλα και πιστεύω πως θα πάνε όλα καλύτερα. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ», είχε πει χαρακτηριστικά (δείτε εδώ το βίντεο).