Εξελίξεις με τον ταξιτζή που απείλησε να πυροβολήσει τον Γιάννη Στάνκογλου - Τι συνέβη

Ο ηθοποιός έχει ήδη φυσικά απευθυνθεί στην αστυνομία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εξελίξεις με τον ταξιτζή που απείλησε να πυροβολήσει τον Γιάννη Στάνκογλου - Τι συνέβη

Η ζωή του Γιάννη Στάνκογλου κινδύνεψε χθες στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Αμερικής καθώς οδηγός ταξί βγήκε έξω από το αυτοκίνητό του και απείλησε τον ηθοποιό με πιστόλι, ενώ μάλιστα επιχείρησε μέχρι και να τον πατήσει με το αμάξι.

Να σημειώσουμε πως η ζωή του Γιάννη Στάνκογλου έχει κινδυνεύσει αρκετές φορές, κυρίως στα νεανικά του χρόνια.

"Είδα άγρια πράγματα και όπλο μου έχουν βγάλει σε μπαρ νύχτα, επειδή τσακωθήκαμε. Έβγαινα και κάποιος πείραξε την κοπέλα ενός φίλου και τσακωθήκαμε και πήγε να γίνει φασαρία μέσα στο μπαρ. Κάποια στιγμή, κάποιος από άλλη παρέα έρχεται και όπως πάω να τον σπρώξω, πιάνει πάνω του και βλέπω ότι έχει όπλο", είχε εξομολογηθεί ο ίδιος (δείτε εδώ το βίντεο).

Εξελίξεις με τον ταξιτζή που απείλησε να πυροβολήσει τον Γιάννη Στάνκογλου

Όλα ξεκίνησαν όταν την ώρα που ο ηθοποιός οδηγούσε το αυτοκίνητό του ένας ταξιτζής μπήκε ξαφνικά στη λωρίδα του, με κίνδυνο να τον εμβολίσει, με αποτέλεσμα ο πρώτος να διαμαρτύρεται και να ακολουθεί διαπληκτισμός μεταξύ των δύο ανδρών, μέχρι που ο Γιάννης Στάνκογλου κατέβηκε κάτω για να πάρει τις πινακίδες του ταξί.

Τότε ο οδηγός ταξίδι έβγαλε περίστροφο και τον απείλησε, ενώ στη συνέχεια μπήκε στο ταξί και επιχείρησε να τον πατήσει αλλά τελικά διέφυγε και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι που έγιναν γνωστές το πρωί του Σαββάτου 3/12, ο εν λόγω οδηγός δεν έχει εντοπιστεί ακόμα, παρά το γεγονός πως ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε μετά το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος για να καταγγείλει όσα είχαν συμβεί λίγο πριν.