«Αλλιώς το περίμενα κι αλλιώς μου βγήκε» - Τα σχόλια της Καίτης Γαρμπή για το J2US 

Τι αποκάλυψε η τραγουδίστρια για την συμμετοχή της στο μουσικό σόου του ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αλλιώς το περίμενα κι αλλιώς μου βγήκε» - Τα σχόλια της Καίτης Γαρμπή για το J2US 

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και τη δημοσιογράφο Βίκυ Δέτσικα μίλησε το βράδυ του Σαββάτου 3/12 η Καίτη Γαρμπή, την ώρα της αποχώρησής της από το στούντιο του J2US (δείτε εδώ ποιο ζευγάρι αποχώρησε χθες).

Να υπενθυμίσουμε πως η αγαπημένη τραγουδίστρια αποχωρεί νωρίτερα από το μουσικό σόου του Νίκου Κοκλώνη για να προλάβει να είναι στην ώρα της στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται με τον Αντώνη Ρέμο, το NOX, κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Η Καίτη Γαρμπή λοιπόν μίλησε για το J2US και τις εντυπώσεις που έχει μέχρι στιγμής από το σόου.

Τα σχόλια της Καίτης Γαρμπή για το J2US

«Είναι πάρα πολύ ωραία. Αγαπώ τους φίλους μου που κάθονται δίπλα μου, αγαπώ τον Κοκλώνη, αγαπώ τους διαγωνιζόμενους. Είναι όλο ένα πάρτι και πραγματικά περνάω καλά. Αλλιώς το περίμενα κι αλλιώς μου βγήκε. Καλό μου βγήκε. Φανταζόμουν ότι θα βαρεθώ τόσες ώρες. Φεύγω αλλά θα ‘θελα να καθίσω κι άλλο να δω στο τέλος τι θα γίνει. Βέβαια, με περιμένουν τα καλύτερα τώρα με τον Ρέμο», κατέληξε η τραγουδίστρια.

Μάλιστα, η ίδια συγκινήθηκε χθες κατά την διάρκεια του σόου, με αφορμή την εμφάνιση της Μπέσσυς Αργυράκη μαζί με τον Τόλη καθώς ερμήνευσαν το πιο γνωστό τραγούδι του Γιάννη Φλωρινιώτη με τίτλο "Πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα".

Το κομμάτι που επιλέχθηκε έδωσε την αφορμή στην Καίτη Γαρμπή να προχωρήσει σε μία συγκινητική εξομολόγηση για τον καλλιτέχνη που το έχει ερμηνεύσει τόσες φορές με μεγάλη επιτυχία.

«Πόσο συγκινούμαι που ακούω αυτό το τραγούδι. Στην κανονική του εκτέλεση κάνουμε φωνητικά με την αδερφή μου. Μιλάμε για τον πιο εκκεντρικό τραγουδιστή της Ελλάδας με εντυπωσιακά και πρωτοποριακά σόου. Ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του. Εγώ τον Γιάννη τον λατρεύω, τον θαυμάζω.

Θυμάμαι το '79-'80 που ήμασταν με την αδερφή μου στην 'Αθηναία', εμείς δεν ήμασταν το μπαλέτο του Φλωρινιώτη όπως γραφόταν - ήμασταν οι βασικές του τραγουδίστριες. Θυμάμαι το '78-'80 περίπου που ήμασταν στην 'Νέα Αθηναία' είδα τόσο διάσημο κόσμο μαζεμένο όσο δεν έχω δει στη ζωή μου. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Μάνος Χατζιδάκις, ο οποίος τον θαύμασε, τον χειροκρότησε. Ήταν σπουδαίος καλλιτέχνης ο Γιάννης, ήταν συγκλονιστικός», είπε χαρακτηριστικά (δείτε εδώ το βίντεο).