Κι άλλη προσθήκη στην εκπομπή της Μαρία Μπακοδήμου στο ΣΚΑΪ; Ποιος ο ρόλος της Νανάς Παλαιτσάκη

Πολλές οι αλλαγές σε τόσο λίγο χρόνο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κι άλλη προσθήκη στην εκπομπή της Μαρία Μπακοδήμου στο ΣΚΑΪ; Ποιος ο ρόλος της Νανάς Παλαιτσάκη

Η Μαρία Μπακοδήμου διανύει μία αρκετά δύσκολη χρονιά, καθώς παρόλο που απέκτησε μία ολοκαίνουρια δική της εκπομπή στο κανάλι του ΣΚΑΪ με τίτλο "Γειά σου", τα πράγματα δεν φαίνεται να πηγαίνουν όπως τα φανταζόταν. Τα νούμερα τηλεθέασης είναι πολύ χαμηλά (δείτε τα εδώ) και ήδη έχουν πραγματοποιηθεί πολλές αλλαγές μέχρι στιγμής στο πρόγραμμα αυτής, ώστε να μπορέσει να ορθοποδήσει.

Μάλιστα, φαίνεται πως η παρουσιάστρια κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, διότι της δόθηκε τελεσίγραφο από τον συγκεκριμένο σταθμό και την Παρασκευή 2/12 πραγματοποιήθηκε και ένα ακόμη ραντεβού με την παραγωγή στο οποίο συζητήθηκαν ορισμένες έκτακτες αλλαγές.

Νέες προσθήκες στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, Γειά σου, στο κανάλι του ΣΚΑΪ;

Αυτό το Σαββατοκύριακο, στο πλατό, βρέθηκε η Νανά Παλαιτσάκη, η οποία παρέμεινε καθ' όλη τη διάρκεια σχολιάζοντας τα θέματα που είχε ετοιμάσει η ομάδα της εκπομπής και αυτό "φούντωσε" τις φήμες για νέες προσθήκες.

Η κάμερα του Open Weekend, λοιπόν, εντόπισε την ίδια έξω από το στούντιο την Κυριακή 4/12 και οι ρεπόρτερ την ρώτησαν για το ποια πραγματικά είναι η θέση της και αν θα βρίσκεται μόνιμα πλέον. Εκείνη δεν θέλησε να δώσει πολλές πληροφορίες, γι' αυτό και απάντησε αινιγματικά, λέγοντας πως μέχρι στιγμής αυτό που γνωρίζει είναι ότι πηγαίνει ως καλεσμένη και τίποτα άλλο.

«Αυτό είναι μια εικασία. Προς το παρόν, εγώ πάω για καλεσμένη», είπε χαρακτηριστικά η ίδια και αποχώρησε. Τα αποτελέσματα θα φανούν, πιθανώς, το επόμενο Σαββατοκύριακο, όπου μπορεί και να την ξαναδούμε.