Στο νοσοκομείο η Λένα Ζευγαρά - Τι συνέβη

Η πρώτη της ανάρτηση μέσα από την κλινική

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πάνω που όλα κυλούσαν "ρολόι" για την λαϊκή τραγουδίστρια Λένα Ζευγαρά (δείτε εδώ τα συγκινητικά της λόγια για την αρχή της καριέρας της), καθώς πραγματοποιούσε τις εμφανίσεις της σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας αυτή την περίοδο και ετοιμαζόταν για την είσοδό της σε ένα από τα πιο μεγάλα μουσικά σόου της Ελληνικής τηλεόρασης, κάτι τραγικό συνέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας REAL, με καινούργια πρόσωπα από την νέα φρουρά του ελληνικού πενταγράμμου θα συνεργαστούν οι κριτές του The Voice σε προσεχή φάση του talent show.

Η Ατζούν Μίντια φιλοδοξεί να φρεσκάρει το σόου, το οποίο διανύει την έβδομη σεζόν του, προσθέτοντας άκαυτα πρόσωπα. Ποιοι λοιπόν θα σταθούν στο πλευρό του Σάκη Ρουβά, της Έλενας Παπαρίζου, του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Πάνου Μουζουράκη ως guest;

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, λοιπόν, η επιλογή των προσώπων ολοκληρώθηκε και δίπλα στον Σάκη Ρουβά για να τον βοηθήσει στη φάση των pair - ups θα έρθει η Λένα Ζευγαρά. Αντίστοιχα, στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού θα σταθεί με ειδικό ρόλο και διαφορετική ματιά ο Good Job Nicky, κατά κόσμος Νικόλαος Βαρθακούρης και γιος του Γιάννη Πάριου.

Η Λένα Ζευγαρά και ο Good Job Nicky φαίνεται πως θα μπουν στο Voice στα επεισόδια μετά τα Χριστούγεννα, όταν οι κριτές θα έχουν πλέον επιλέξει τα πρόσωπα στις ομάδες τους και θα αναλάβουν να τα κοουτσάρουν ανά δυάδες στα pair - ups.

Ποιοι τραγουδιστές μπαίνουν στο Voice ως guests

Τι συμβαίνει με την υγεία της Λένας Ζευγαρά

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, όμως, το βράδυ του Σαββάτου 3/12 όλα ανατράπηκαν. Η ίδια χρειάστηκε να ακυρώσει την εμφάνισή της στο Ηράκλειο Κρήτης, διότι αισθάνθηκε μία έντονη αδιαθεσία και, μάλιστα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Λίγες ώρες αργότερα, έκανε την πρώτη της ανάρτηση μέσα από την κλινική, προσπαθώντας να ευχαριστήσει το κοινό που την παρακολουθεί για το ενδιαφέρον που δείχνει για την κατάστασή της, χωρίς ωστόσο να δίνει παραπάνω πληροφορίες για το τι συμβαίνει και ποιος είναι ο πραγματικό λόγος της εισαγωγής της.

«Ευχαριστώ για την κατανόηση και την αγάπη που μου στείλατε. Προσπάθησα να είμαι κοντά σας αλλά δεν τα κατάφερα… Τα λέμε σύντομα! Εύχομαι υγεία!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Λένα Ζευγαρά νοσοκομείο
Instagram / Λένα Ζευγαρά