«Από όλη αυτή την ιστορία...» - Η αποκάλυψη του Αντώνη Λουδάρου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Είχαν συνεργαστεί στο κανάλι του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Από όλη αυτή την ιστορία...» - Η αποκάλυψη του Αντώνη Λουδάρου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Από την πρώτη στιγμή που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλησε να μιλήσει για την παρουσίαση της εκπομπής του ALPHA, "Σπίτι μου, Σπιτάκι μου", και να ζητήσει συγγνώμη από τους συνεργάτες της και όσους μπορεί να στεναχώρησε, πολλά ήταν τα πρόσωπα που θέλησαν να βγουν και να μιλήσουν "ανοιχτά" για όσα πέρασαν εξαιτίας της.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη, μάλιστα, προχώρησε σε αποκαλύψεις που κανείς δεν φανταζόταν (δείτε εδώ τι ειπώθηκε) και έκτοτε ήταν σαν να "άνοιξε ο ασκός του Αιόλου", με αποτέλεσμα η εγκυμονούσα να κινηθεί νομικά. Τότε, συνεργάτης της παρουσιάστριας ήταν και ο Αντώνης Λουδάρος, ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει για την συνάδελφό του στην κάμερα του OPEN και συγκεκριμένα του Open Weekend την Κυριακή 4/12.

Οι δηλώσεις του Αντώνη Λουδάρου για την συνεργασία με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Θέλω να πάω στο Survivor All-Star. Θα είναι κι ο Ντάνος; Θα του ρίξω στα αυτιά. Τι να μου κάνει ο Ντάνος; Άσε με σε παρακαλώ πολύ», σχολίασε με χιούμορ ο ηθοποιός όταν ρωτήθηκε σε ποιο show θα ήθελε να βρεθεί στο μέλλον.

Όταν, λοιπόν, ρωτήθηκε για τη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, απάντησε: «Από όλη αυτή την ιστορία θα κρατήσω τα καλά, γιατί υπήρχαν και καλά πράγματα. Υπήρχαν βεβαίως και κακά, εντάξει. Αλλά δεν μένουμε στα κακά, δεν μας συμφέρει σαν ψυχές να κρατάμε τα άσχημα και τα τοξικά».

Και κατέληξε αφήνοντας ένα μήνυμα γεμάτο αισιοδοξία: «Πάμε προς το φως και προς την ελπίδα».