«Η Βίκυ Καγιά παίζει τον ρόλο της trash...» - "Κόλαφος" ο Βασίλειος Κωστέτσος

«Ευτυχώς δεν μου έγινε πρόταση για το GNTM και την γλίτωσα»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Η Βίκυ Καγιά παίζει τον ρόλο της trash...» -

Καλεσμένος βρέθηκε στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Καμέα, «Status» ο Βασίλειος Κωστέτσος και ήταν άκρως αποκαλυπτικός.

Μετά την σοκαριστική εξομολόγηση του, πως ήταν θύμα παιδοφιλίας (δείτε εδώ από ποιον), ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα, αλλά δεν δίστασε να εκφράσει την άποψη του, σχετικά με το GNTM και την Βίκυ Καγιά.

Οι δηλώσεις του Βασίλειου Κωστέτσου για την Βίκυ Καγιά

Ο Βασίλειος Κωστέτσος στην συνέντευξη του στο «Status» αναφέρθηκε στην Βίκυ Καγιά και στο ριάλιτι μόδας. Ο ίδιος την χαρακτήρισε "trash παρουσιάστρια" και πως η παραγωγή του Star την έχει βάλει να παίζει έναν ρόλο.

Ειδικότερα, ο Βασίλειος Κωστέτσος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μέσα από το GNTM η Βίκυ Καγιά μπήκε σε ένα τριπάκι και αυτή, αναγκαστικό, το οποίο συμβαίνει όταν πληρώνεσαι πάρα πολύ καλά και μια παραγωγή σε βάζει να παίζεις έναν ρόλο. Έπαιξε έναν ρόλο και αυτή την φορά δεν ήταν του μοντέλου, που έκανε με επιτυχία Ήταν ο ρόλος μιας παρουσιάστριας στην ουσία trash. Γιατί αν αφαιρέσουμε από αυτή την εκπομπή την παρουσιάστρια και έναν δύο από την επιτροπή, την όποια καριέρα έχουν κάνει και είναι κάπως πιο σημαντική, όλο το υπόλοιπο της εκπομπής αυτής είναι μια trashίλα. Είναι μια εκπομπή που θα μπορούσε να την λέγαμε trash παλιότερα».

«Ευτυχώς δεν μου έγινε η πρόταση και την γλίτωσα! Γιατί δεν ξέρω αν θα ήταν καλό στην καριέρα που έχω κάνει μέχρι τώρα να ξεφτιλιστώ έτσι».

«Ευτυχώς ο Θεός με βοήθησε και δεν έγινε μια τέτοια πρόταση σε μένα. Δεν το χαρακτηρίζω εγώ trash, είναι. Αυτά που βλέπαμε και έκανε με επιτυχία η Αννίτα, που τους έφερνε στην εκπομπή και ξεφτιλίζονταν , το ίδιο γίνεται και σε αυτή την εκπομπή. Δεν είναι κάτι διαφορετικό, μην τρελαθούμε» συμπλήρωσε ο Βασίλειος Κωστέτσος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Να υπενθυμίσουμε πως ο ίδιος μετά το χειρουργείο που είχε κάνει (δείτε εδώ τον λόγο) είχε ξανά μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» για το GNTM και το υποτειθέμενο diversity.

«Ό,τι βλέπω το βλέπω μέσα από το Tik Tok. Δεν είναι από τα ριάλιτι που θέλω να βλέπω. Μοιάζει σαν τις εκπομπές της Αννίτας Πάνια που έχει κάνει παλαιότερα με μεγάλη επιτυχία και την κατέκριναν.

Απλά τώρα γίνεται και χαρακτηρίζουν όσους πάνε σαν μοντέλα. Καλύτερα να πήγαινε παρουσιάστρια η Αννίτα Πάνια».

Για το εάν αναγνωρίζει τον όρο diversity που συνεχώς ακούμε μέσα στο ριάλιτι μόδας είπε: «Εντάξει είναι τραγικά αυτά. Τώρα θυμήθηκαν το diversity; Μετά από 30-35 χρόνια; Τα έχουμε κάνει ήδη από το ’85».