«Το έκανα και στο ΣΚΑΪ αυτό;» - "Χαμένη" η Φαίη Σκορδά στην έναρξη της σημερινής (5/12) εκπομπής του "Πρωινό μας"

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Το έκανα και στο ΣΚΑΪ αυτό;» -

Η Φαίη Σκορδά τα έχει ζήσει όλα αυτές τις μέρες. Την προηγούμενη βδομάδα μιλούσε για το πόσο δύσκολα βράδια πέρασε, αλλά την Δευτέρα 5/12 ξεκίνησε μία νέα εβδομάδα για εκείνη, όπως και για όλο τον κόσμο, και ετοιμάστηκε να ανοίξει με κέφι της εκπομπή της στο ΣΚΑΪ, Πρωινό μας.

Πιο συγκεκριμένα, δεν εμφανίστηκε και με την καλύτερη διάθεση στις 2/12 το πρωί και ήταν αρκετά ταλαιπωρημένη.

Η παρουσιάστρια έχει ήδη αποκαλύψει πως περνά μια δύσκολη περίοδο, καθώς ο γιος της, Δημήτρης, ταλαιπωρείται από μια αδιαθεσία μιας και είναι είναι άρρωστος, όπως και πολλά άλλα παιδάκια αυτήν την περίοδο και έτσι η ίδια τον φροντίζει συνεχώς, μιας και τα παιδιά της είναι φυσικά η νούμερο ένα προτεραιότητά της.

«Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Εγώ ταλαιπωρήθηκα λίγο χθες το βράδυ. Είναι αυτές οι ιώσεις που μας παιδεύουν. Αφού έφτασα το πρωί… Ήθελα να βάλω αλάρμ και να με πάρει κάποιος να με φέρει στη δουλειά. Μου πάει η αυπνία; Κάντε μου μια αγκαλίτσα να μου περάσει» είπε η ίδια στην έναρξη της εκπομπής της (δείτε εδώ ποια είναι η κατάσταση της υγείας του μικρού Δημητράκη).

"Τα έχασε" η Φαίη Σκορδά στον αέρα του ΣΚΑΪ

Όμως, όπως προαναφέρθηκε, αυτά τελείωσαν και ξεκίνησε για άλλα. Δεν την προειδοποίησαν, ωστόσο, και βγήκαν στον αέρα, με την ίδια να προχωρά στο πλατό και να μιλά με τους συνεργάτες της. Οι συνάδελφοί της στο πάνελ άρχισαν να της φωνάζουν πως είναι live, ωστόσο φαινόταν πως δεν μπορεί να το πιστέψει.

«Ανοίξαμε!», της έλεγαν για να την προειδοποιήσουν.

«Δεν είμαστε αέρα; Παιδιά είμαστε στον αέρα; Το έκανα και στο ΣΚΑΪ αυτό; Καλά, γιατί με αφήνετε και μιλάω εγώ με τον Κλώνο εκεί πέρα; Μου κάνετε πλάκα τώρα;», επέμενε εκείνη, λέγοντας πως δεν πρόλαβε να κατέβει τα σκαλιά της, όπως συνήθως, αλλά εφόσον δεν είχε άλλη επιλογή πια, καλωσόρισε τον κοινό της.