«Κάποιος με είπε άφωνη και του είπα...» - Η αποκρουστική απάντηση της Μπέσσυ Αργυράκη σε ένα προσβλητικό σχόλιο

«Έχω βγει με ρόμπα, μπότα και γυαλιά. Ό,τι να ‘ναι»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / argyrakibessy_official)
(instagram / argyrakibessy_official)

Το πρωί της Δευτέρας (5/12) στην εκπομπή Happy Day προβλήθηκαν τα σχόλια της Μπέσσυ Αργυράκη και του Τόλη Παπαδημητρίου, όταν βρέθηκαν σε ένα διάλειμμα από το live του Σαββάτου.

Στην εκπομπή του Alpha, οι δύο διαγωνιζόμενοι του J2US που πρόσφατα είχαν αναφερθεί σε ένα περιστατικό με την Άντζελα Δημητρίου (δείτε εδώ τι έγινε) έκαναν δηλώσεις και προσωπικές αποκαλύψεις.

Την Μπέσσυ Αργυράκη, μετά από πολύ καιρό, την απολαμβάνουμε στην τηλεόραση συμμετέχοντας στο Just The 2 of Us, προκαλώντας, μάλιστα, αναταραχή στους τηλεθεατές ιδιαίτερα μετά το φιλί στο στόμα με τον συμπαίκτη της. Η ίδια, λοιπόν, πριν από λίγο καιρό παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εφημερίδα Espresso και μίλησε για την καριέρα της και πιο συγκεκριμένα για την παύση που θέλει να κάνει στην καριέρα της.

«Πάντως, μετά το J2US θα κάνω μία μεγάλη παύση από την τηλεόραση, εκτός κι αν προκύψει πια κάτι τελείως διαφορετικό.»

Οι δηλώσεις της Μπέσσυ Αργυράκη σε ένα προσβλητικό σχόλιο για την φωνή της

Οι δημοσιογράφοι λοιπόν, ρώτησαν την τραγουδίστρια για το πιο περίεργο πράγμα που της έχουν γράψει στα social media. Η ίδια είπε πως την χαρακτήρισαν "άφωνη" και φυσικά δεν το άφησε ασχολίαστο και έστειλε τον αποστολέα στον... ωριλά.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Έγραψε κάποιος στο Twitter: ρε σεις έχω την εντύπωση ότι η Αργυράκη είναι άφωνη. Του απάντησα: αγοράκι μου, μήπως πρέπει να πας να κοιταχτείς σε κάποιον ωριλά;».

Ποια είναι η πιο ακραία εμφάνιση που έχουν κάνει στον δρόμο; Ο Τόλης Παπαδημητρίου απαντά: «Έχω βγει με ρόμπα, μπότα και γυαλιά. Ό,τι να ‘ναι». Η Μπέσσυ Αργυράκη από την πλευρά της αναφέρει: «Βγάζω τον σκύλο βόλτα φορώντας την πιτζαμούλα μου και βάζοντας κάτι από πάνω, ώστε κάπως να καλυφθώ να μην είμαι με την πιτζάμα μόνο. Και με τις παντοφλίτσες έχω βγει τις βραδινές ώρες στο πεζοδρόμιο».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων, το ζευγάρι δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι έρχεται σε ρήξη στις πρόβες, σε σημείο που η Μπέσσυ Αργυράκη ξεσπά σε κλάματα.