Λάουρα Νάργες: Το τρυφερό βίντεο με τον 2,5 μηνών γιο της και η "σπόντα" στον Χρήστο Σαντικάι

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Λάουρα Νάργες
Instagram / Λάουρα Νάργες

Η Λάουρα Νάργες διανύει την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή μίας γυναίκας, καθώς πριν από 2,5 περίπου μήνες έγινε για πρώτη φορά μαμά. Από τότε η ζωή της άλλαξε δραματικά και όλα πλέον περιστρέφονται γύρω από το παιδί της, τον καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι.

«Συγγνώμη, αλλά κλαίω όλη μέρα. Είναι η μέρα που θα πάμε όλοι μαζί στο σπίτι μας, ξεκινά και επίσημα ένας πολύ σημαντικός και όμορφος νέος κύκλος στη ζωή μας, είμαστε μια μικρή οικογένεια, το θέλαμε τόσο πολύ», ήταν τα πρώτα λόγια της Λάουρας μετά τον τοκετό.

Με τον Χρήστο Σαντικάι να συμπληρώνει στη συνέχεια: «Ένα θα πω, αν μπορούσα να θηλάσω εγώ, θα το είχα κάνει».

Το τρυφερό βίντεο της Λάουρας Νάργες με τον 2,5 μηνών γιο της

Το γεγονός, όμως, πως η ζωή τους άλλαξε για πάντα, σημαίνει ότι και το περιεχόμενο που δημοσιεύουν στα social media τους έχει αλλάξει και συμπεριλαμβάνει πολλές φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά τους με τον γιο της. Ο μικρός Αλέξανδρος, μάλιστα, (δείτε εδώ ποιος πρόδωσε το όνομα του μωρού πριν ακόμη γεννηθεί), μεγαλώνει όλο και περισσότερο μέρα με τη μέρα και αρχίζει να κάνει πράγματα που εντυπωσιάζουν τους γονείς του.

Την Κυριακή 4/12, για παράδειγμα, σύμφωνα με την ανάρτηση της ραδιοφωνικής παραγωγού, το νεογέννητο αγοράκι άρχισε να βγάζει μικρές κραυγές, κάτι που η ίδια το λαμβάνει ως τραγούδι, εφόσον της αρέσει να του τραγουδά και εκείνη, με αποτέλεσμα να θεωρεί πως την συνοδεύει.

Στο βίντεο που κοινοποίησε κάνει και χιούμορ, διότι ο καλός της είναι τραγουδιστής και συνεχώς την "πειράζει" για την φωνή της: «Τραγουδάμε κρυφά από τον μπαμπά που με θεωρεί άφωνη (σιγά) την μαμά». Λέτε να πάρει την φωνή του μπαμπά του τελικά;