«Δεν μπορεί να κάνει όλες τις δουλειές...» - Η δήλωση της Μπέττυς Μαγγίρα για την Σοφία Χατζηπαντελή που θα συζητηθεί

«Η μισή Ελλάδα δηλώνει μοντέλο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν μπορεί να κάνει όλες τις δουλειές...» - Η δήλωση της Μπέττυς Μαγγίρα για την Σοφία Χατζηπαντελή που θα συζητηθεί

Θέμα συζήτησης έχει γίνει το unfollow που έκανε η Σοφία Χατζηπαντελή στην Βίκυ Καγιά, με την οποία συνεργάστηκαν στο GNTM 5. Το γεγονός πως ενώ στην αρχή έλεγαν λόγια αγάπης η μια προς την άλλη, έκανε πολλούς να παραξενευτούν.

«Υπάρχουν κάποιες φήμες ότι έχω κάνει κάποιον unfollow, επειδή υπάρχει κάποια κόντρα μεταξύ μας, κάποιο δράμα. Εντάξει, δείτε πώς θα σας απαντήσω. Δείτε πόσους ακολουθώ, είναι πολλοί. Οπότε για να έχω κάνει κάποιον unfollow, υπάρχει λόγος» έχει δηλώσει η Σοφία σχετικά με το unfollow.

Να σημειωθεί πως πρόσφατα η Χατζηπαντελή, πέταξε ξανά το "καρφί" της, αυτή την φορά προς όλους τους κριτές και ειρωνεύτηκε την καριέρα που έχουν δημιουργήσει - δείτε το σχόλιο της.

Βέβαια έχει την στήριξη του κοινού, καθώς, όσο την παρακολουθούσαμε μέσα στο παιχνίδι, είχε καταφέρει να κερδίσει τους τηλεθεατές και όταν ήρθε η ώρα να αποχωρήσει (αφού ήταν στο GNTM μόνο για τις auditions), στο twitter επικράτησε πανικός, με τους περισσότερους να γράφουν πως καλύτερα να φύγει η Καγιά και να παραμείνει η Χατζηπαντελή.

Το γεγονός λοιπόν, σχολίασαν στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, με την Μπέττυ Μαγγίρα και τους συνεργάτες της να λένε την άποψη τους πάνω στο θέμα αυτό.

Τα σχόλια της Μαγγίρα για την Χατζηπαντελή

«Η μισή Ελλάδα δηλώνει μοντέλο θέλω να σας πω. Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν είναι το κλασικό μοντέλο, δεν μπορεί να κάνει όλες τις δουλειές. Είναι ένα πολύ συγκεκριμένο μοντέλο, που εκπροσωπεί αυτή την κατηγορία, του diversity, του διαφορετικού, του αλλιώτικου», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Και συνέχισε: «Δεν μπορεί να κάνει τα πάντα. Επειδή στο fashion industry υπάρχουν πολλών ειδών κατηγορίες και σωματότυποι που μπορεί να ταυτιστεί ένας άνθρωπος, για τα κλασικά-κλασικά μοντέλα δεν είναι η Σοφία Χατζηπαντελή».

«Κάτι έχει συμβεί. Μπορεί να υπήρξε η ίντριγκα από πριν και, τώρα που τελείωσαν τα γυρίσματα και δεν θα ξαναπάει, σου λέει η Σοφία δεν τη χρειάζομαι πια, θα την κάνω unfollow», ολοκλήρωσε.