«Σε αντίθεση με τους άλλους κριτές του GNTM...» - Ασύλληπτο κράξιμο της Χατζηπαντελή σε Καγιά, Καράβα και Σοφρωνίου

Το σχόλιο που σίγουρα θα συζητηθεί έντονα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Σε αντίθεση με τους άλλους κριτές του GNTM...» - Ασύλληπτο κράξιμο της Χατζηπαντελή σε Καγιά, Καράβα και Σοφρωνίου

Η Σοφία Χατζηπαντελή μπορεί να έκατσε μόνο στις audition του GNTM, ωστόσο, κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο λόγω της εμφάνιση της όσο και λόγω του χαρακτήρα της, αφού δεν είχε να πει ούτε ένα κακό λόγο για καμία κοπέλα που πέρασε από μπροστά τους.

Μάλιστα, κατάφερε μέχρι και να εξαφανίσει την Βίκυ Καγιά, που άκουσε πολύ άσχημα λόγια από το twitter, λέγοντας πως εκείνη έπρεπε να φύγει και όχι η Σοφία.

Το μοντέλο ωστόσο, δεν απασχόλησε μονάχα τους τουιτεράδες, αλλά και αρκετά πρόσωπα της showbiz, όπως ο Λάκης Γαβαλάς που σε κάθε συνέντευξη του την έκραζε χωρίς δισταγμό, ενώ είχαν τσακωθεί και δημόσια κάτω από ανάρτηση της στο instagram - δείτε εδώ τον διάλογο τους.

Ούτε και η Ραμόνη Βλαντή την άφησε ασχολίαστη, αφού με τον δικό της μοναδικό τρόπο την στόλισε και οι δηλώσεις της "Όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές", είχαν σχολιαστεί πολύ έντονα.

Την ώρα όμως που λένε πως η Χατζηπαντελή επιστρέφει στο GNTM εκείνη κράζει τους κριτές

Οι εκπομπές θέλουν το μοντέλο να επιστρέφει στο GNTM με έναν ειδικό ρόλο, αφού έχοντας δει πως πουλάει πολύ, οι ιθύνοντες την θέλουν και πάλι στο παιχνίδι με σκοπό την άνοδο της τηλεθέασης.

Την ίδια ώρα που λέγεται όμως αυτό, εκείνη κράζει τους τρεις κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου και Γιώργο Καράβα σχετικά με την... καριέρα τους.

Συγκεκριμένα, απάντησε σε ένα σχόλιο που δέχτηκε στο Instagram γράφοντας «Σε αντίθεση με τους άλλους κριτές του GNTM, εγώ έχω μία καριέρα για την οποία νοιάζομαι. Δεν μιλάω μόνο για όσα έχω κάνει, κάνω πραγματικά».

GNTM Χατζηπαντελή