«Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα...» - Η πρώτη συνέντευξη του Γιώργου Κιμούλη μετά τις καταγγελίες

Αποφάσισε να μιλήσει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Δύο χρόνια κοντεύουν να περάσουν από τη μέρα που η Ζέτα Δούκα πήρε την απόφαση να μιλήσει για πρώτη φορά ανοιχτά στην εκπομπή Πάμε Δανάη για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη, καταγγέλλοντας σωματική και λεκτική βία (δείτε εδώ την σοκαριστική εξομολόγησή της).

Η υπόθεση σήμερα βρίσκεται στα δικαστήρια (δείτε εδώ φωτογραφίες των ηθοποιών που κατέθεσαν), καθώς και ο Γιώργος Κιμούλης από τη μεριά του αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά της Ζέτας Δούκα.

Ο ηθοποιός έχει πάρει την απόφαση να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο την περίοδο αυτή, ετοιμάζεται να επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες εμφανίστηκε στην κηδεία της Μίνας Αδαμάκη, έχοντας στο πλευρό του συναδέλφους του (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Ο Γιώργος Κιμούλης «έσπασε» πρώτη φορά τη σιωπή του

Ο ηθοποιός μετά από μεγάλη αποχή από τα μέσα ενημέρωσης, αποφάσισε να παραχωρήσει την πρώτη του συνέντευξη στο Thessculture, ενώ το πρωί της Δευτέρας (5/12) τις δηλώσεις του έπαιξε και η εκπομπή Super Κατερίνα.

«Ουσιαστικά το έργο μιλάει για το ότι κανείς δε μπορεί να κρύψει το παρελθόν του και όση προσπάθεια κι αν κάνει κάποιος, το παρελθόν θα εμφανιστεί και μπορεί να εμφανιστεί και με άσχημο πρόσωπο. Από ‘κει και πέρα, ένα άλλο θέμα το οποίο θίγει είναι ότι δυστυχώς οι άνθρωποι για να αγαπηθούν πιστεύουν ότι οφείλουν να αποκτήσουν μία πολύ σημαντική κοινωνική θέση κι έτσι ορμούν με ό,τι έχουν και δεν έχουν στο να κάνουν μια καριέρα.

Χώνονται στην καριέρα, μέσα σε αυτό το κυνηγητό και όσο χώνονται τόσο χάνονται στην πραγματικότητα από αυτούς που θα ήθελαν και θα μπορούσαν να τους αγαπήσουν. Αυτό όμως το καταλαβαίνει κανείς σε μεγαλύτερη ηλικία, όταν είναι πια αργά. Καταλαβαίνει ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή από την καριέρα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κιμούλης, ενώ επέλεξε να μην κάνει καμία απολύτως αναφορά στις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του.