«Υπήρξε ένα περιστατικό που με ξενέρωσε τόσο πολύ» - Η αποκάλυψη του Γιάννη Αϊβάζη μετά την αποχώρησή του από το Asia Express

«Κακώς το ανέχτηκα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Υπήρξε ένα περιστατικό που με ξενέρωσε τόσο πολύ» - Η αποκάλυψη του Γιάννη Αϊβάζη μετά την αποχώρησή του από το Asia Express

Το βράδυ της Κυριακής 4/12 προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο του Asia Express πριν τον μεγάλο τελικό και το ζευγάρι που αποχώρησε ήταν ο Γιάννης Αϊβάζης και ο Λευτέρης Δημηρόπουλος (δείτε εδώ την πρώην σύντροφό του). Πρόκειται για ένα δίδυμο που μπήκε αρκετά αργότερα στο παιχνίδι και δημιούργησε αρκετές εντάσεις όσο βρέθηκε στην Ασία. Μάλιστα, πριν αποχωρήσουν προκλήθηκε άλλο ένα σκηνικό με τους δυο τους να γίνονται έξαλλοι και να ξεσπούν κατά τις Χριστίνας Κολέτσα, του Κωνσταντίνου Βασάλου και του Fipster.

Ο ηθοποιός, λοιπόν, την Δευτέρα 5/12 βρέθηκε στο Breakfast at Star για να μιλήσει για όλη αυτή την εμπειρία και αναφέρθηκε σε όλα όσα τον στεναχώρησαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αποκαλύπτοντας ένα από τα πιο ακραία περιστατικά που έδρασε αρνητικά στην επίδοσή του και στην σχέση του με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

Οι αποκαλύψεις του Γιάννη Αϊβάζη μετά την αποχώρησή του από το Asia Express

«Δεν είχα να χωρίσω τίποτα με κανέναν. Όμως, υπήρξε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα λίγο μετά το 3ο race, το οποίο με ξενέρωσε τόσο πολύ. Είναι καταδικαστέο, με επηρέασε σε όλο το παιχνίδι και η συμπεριφορά μου ήταν τέτοια σε όποιον το υπόθαλψε που δεν με άφησε να ευχαριστηθώ το υπόλοιπο παιχνίδι», επισήμανε ο ίδιος.

«Δεν θέλω να με ρωτήσετε τι και πως. Θα το σταματήσω εδώ, δεν θέλω να το πω. Κυριολεκτικά ήταν ένα πράγμα που στα 45 μου χρόνια εγώ προσωπικά το ανέχτηκα και κακώς το ανέχτηκα», πρόσθεσε κλείνοντας.