«Λοιπόν αγαπητή Μπέττυ...» - Η αιχμηρή απάντηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στο σχόλιο της Μαγγίρα

Δε θα το άφηνε να πέσει κάτω

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Λοιπόν αγαπητή Μπέττυ...» - Η αιχμηρή απάντηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στο σχόλιο της Μαγγίρα

Η απόφαση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου να μην εμφανιστεί στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στην οποία ήταν καλεσμένη, έφερε ποικίλες αντιδράσεις. Η ίδια εξέφρασε τα παράπονά της μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (δείτε εδώ τι είπε), ωστόσο η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, δεν έχει πάρει προς το παρόν θέση.

«Θα έκανε μια σχετική αναφορά στο όνομα μου να επικοινωνήσει πως θα παρευρεθώ κοντά τους. Κακά τα ψέματα είναι δούνε και λαβείν… όπως έχουν ανάγκη οι εκπομπές τους καλεσμένους τους έχουμε κ εμείς … σχετικός σεβασμός λοιπόν από όλες τις πλευρές είναι αναγκαίος. Μην απορούν λοιπόν…

Μερικοί αν σήμερα τελευταία στιγμή έκανα αναστροφή και πήγα για καφέ με την ομάδα μου. Τόσο καιρό ρίχνω άκυρα σε όλες τις προτάσεις γιατί δεν είμαι μαϊντανός. Θα προτιμήσω να παρευρεθώ κάπου που θα γνωστοποιήσει την παρουσία μου και θα επωφεληθώ. Τι ζούμε; Απλά κάποιοι δεν είναι σωστοί», έγραψε λίγο μετά στον λογαριασμό της στο Twitter.

Η Μπέττυ Μαγγίρα, σχολιάζοντας λοιπόν το συγκεκριμένο θέμα το πρωί της Δευτέρας (5/12) στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα, θέλησε να πάρει το μέρος της Μαρίας Μπακοδήμου, χαρακτηρίζοντας μάλιστα «απαράδεκτη» την στάση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου (δείτε εδώ το σχόλιό της).

Η απάντηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στην Μπέττυ Μαγγίρα

Η απάντηση της Ευρυδίκης ήρθε λίγες ώρες μετά μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η επιχειρηματίας στάθηκε συγκεκριμένα στον χαρακτηρισμό «απαράδεκτο», και δεν χαρίστηκε στα λόγια της για την παρουσιάστρια του Open.

«Το σωστό έχει να κάνει με την προσωπικότητα του καθενός. Λοιπόν αγαπητή μου, «απαράδεκτο» ήταν η λέξη που χρησιμοποίησες και για να σου απαντήσω… όχι δεν ήθελα κόκκινα χαλιά να μου στρώσουν. Δεν μεγάλωσα στα παλάτια γλυκειά μου», έγραψε χαρακρηριστικά στην ανάρτηση που έκανε.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Μπέττυ Μαγγίρα