«Είχε κακή συμπεριφορά, ε και; Ποιος δεν έχει;» - Απασφάλισε ο Τάσος Κωστής για τον Γιώργο Κιμούλη

«Τι έκανε και δεν πρέπει να δουλέψει;»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είχε κακή συμπεριφορά, ε και; Ποιος δεν έχει;» - Απασφάλισε ο Τάσος Κωστής για τον Γιώργο Κιμούλη

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» του MEGA μίλησε ο Τάσος Κωστής και απάντησε μέσα σε όλα για τον Γιώργο Κιμούλη (δείτε εδώ την πρώτη του συνέντευξη μετά τις καταγγελίες) και τον Πέτρο Φιλιππίδη (δείτε εδώ τα πρώτα του λόγια μετά το τελευταίο δικαστήριο) αλλά και στο ενδεχόμενο συνεργασίας μαζί τους.

Τα σχόλια Τάσου Κωστή για Φιλιππίδη & Κιμούλη

Όπως τόνισε ο γνωστός ηθοποιός, δεν συμφωνεί με τους μάρτυρες που ανοίγουν τον ασκό του Αιόλου μετά από καιρό που έχει γίνει το συμβάν και θεωρεί μάλιστα πως όταν κάποιος είναι νέος, πρέπει να αντιδράει τη δεδομένη στιγμή της κακής συμπεριφοράς.

Ο Τάσος Κωστής λοιπόν εξήγησε πως σε περίπτωση που το δικαστήριο αποφασίσει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αθώος, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να συνεργαστεί μαζί του.

Αναφορικά με τον Γιώργο Κιμούλη, αναρωτιέται το τι έκανε ο σκηνοθέτης και εάν είναι επιλήψιμο να κατηγορείται κάποιος, μόνο και μόνο επειδή «είχε νεύρα».

«Δεν μιλάω ποτέ με κάποιον που εμπλέκεται σε οτιδήποτε. Είναι προσωπικά τους, ας τα βγάλουν πέρα μόνοι τους. Ξαφνικά είμαστε όλοι άγιοι; Να προσέχουμε λιγάκι. Έχουμε μια ευκολία και λέμε ότι ο ένας κάτι το ένα το άλλο. Τι έκαναν οι άλλοι; Εσύ δεν έχεις νεύρα; Όταν σε πειράζουν δεν έχεις το ένα, το άλλο; Όλοι Παναγίες είστε; Ποιος είσαι και βαράς συνέχεια; Όταν κατηγορείς να προσέχεις γιατί μπορεί να σε κατηγορήσουν και εσένα.

Τι έχει κάνει ο Κιμούλης για να μην μπορεί να δουλέψει; Πώς θα φάει, πώς θα ζήσει; Ο Κιμούλης τι έκανε και δεν πρέπει να δουλέψει; Είχε κακή συμπεριφορά, ε και; Ποιος δεν έχει κακή συμπεριφορά; Με τον Φιλιππίδη δεν είχα κανένα πρόβλημα, είχα τους όρους μου. Δεν γίνεται να τα ανέχεσαι όλα αυτά. Όταν στα κάνουν γιατί δεν αντιδράς εκείνη τη στιγμή που είσαι και νέος; Άμα αθωωθεί ο Φιλιππίδης γιατί να μην συνεργαστώ; Ή με τον Κιμούλη; Αν το δικαστήριο αποφασίσει ότι είναι αθώος, θα είναι για πάντα κατηγορούμενος;», είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Κωστής.