«Έβγαλα τόσες φωτογραφίες και έλεγα... » - Ενθουσιασμένη η Ελένη Μενεγάκη με την λευκή χριστουγεννιάτικη νύχτα της Άνδρου 

Πώς πέρασε στο ταξίδι της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έβγαλα τόσες φωτογραφίες και έλεγα... » - Ενθουσιασμένη η Ελένη Μενεγάκη με την λευκή χριστουγεννιάτικη νύχτα της Άνδρου 

Στην όμορφη Άνδρο ταξίδεψε η Ελένη Μενεγάκη με το που τελείωσε η εκπομπή της το μεσημέρι της Παρασκευής (2/12) μιας και όποτε βρει χρόνο τον εκμεταλλεύεται επισκέπτοντας τον αγαπημένο της προορισμό μαζί με την οικογένειά της και τον λατρεμένο της, Μάκη Παντζόπουλο.

Αφορμή όμως για την βόλτα της στο νησί αυτή τη φορά ήταν η λευκή χριστουγεννιάτικη νύχτα. Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη συμμετείχε στην Πανδριακή γιορτή στο Λιμάνι του Γαυρίου. Μάλιστα, μόλις έφτασε στην Άνδρο, επισκέφθηκε αμέσως τη μεγάλη γιορτή που πραγματοποιήθηκε ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων όπου αρκετός κόσμου βρέθηκε γύρω από την παρουσιάστρια και ξαφνικά, αντί για τη γιορτή, όλοι κοιτούσαν εκείνη.

Η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα υπέροχο βίντεο και ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους (δείτε το εδώ).

«Να έχουμε μια υπέροχη χρονιά και το νησί μας που είμαστε πολλοί που δεν γεννηθήκαμε εδώ, αλλά το αγαπάμε σαν να γεννηθήκαμε εδώ. Και θα έρθουν κι άλλοι. Γιατί όποιος έρχεται σε αυτό το νησί κολλάει και υπάρχει λόγος», είδαμε να λέει η παρουσιάστρια κατά την διάρκεια του Σαββάτου μέσα από ένα άλλο βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media το βράδυ της λευκής νύχτας (δείτε το εδώ).

Πώς πέρασε η Ελένη Μενεγάκη στην λευκή χριστουγεννιάτικη νύχτα της Άνδρου

Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν ανέφερε σήμερα στον αέρα της εκπομπής της στο MEGA: «Είδα πολύ κόσμο… Είχα να δω αυτό το έθιμο προ covid και βλέπεις το μέρος, όλο το λιμάνι γεμάτο κόσμο με πιτσιρίκια και είχαν φωτίσει το λιμάνι. Ήταν μία γλυκιά βραδιά. Ήταν το κάτι άλλο… Έβγαλα τόσες φωτογραφίες και έλεγα αν τη γλιτώσουμε και σήμερα από μία γρίπη…».