«Αυτά τα κορίτσια πουλάνε μαϊντανό, κρεμμυδάκια» - Η Ραμόνα Βλαντή "άδειασε" δημόσια Μπόμπα και Γαλύφα

Τα "καρφιά" της προς τις influencers

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αυτά τα κορίτσια πουλάνε μαϊντανό, κρεμμυδάκια» - Η Ραμόνα Βλαντή

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και την Πέννυ Καβέτσου μίλησε η Ραμόνα Βλαντή. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks απάντησε για την Κατερίνα Καραβάτου που θα παρουσιάσει το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ (δείτε εδώ την ανακοίνωση) και για τα πρόσωπα που ακούγονται για την κριτική επιτροπή.

Ταυτόχρονα, η ίδια μίλησε και για τις... influencers, μεταξύ των οποίων η Έλενα Γαλύφα και η Χριστίνα Μπόμπα!

Ειδικά η πρώτη έχει βρεθεί έντονα στο επίκεντρο σχολιασμού της Ραμόνα, μιας και πριν λίγο καιρό είχε πει ξανά για την ίδια:

«Ρε παιδιά, έχουν περάσει τρεις μήνες και δεν έχετε μάθει ακόμα τι δουλειά ακριβώς κάνει εκεί; Άλλο το coach και άλλο αυτό που κάνεις εσύ τώρα. Είναι backstage και παίρνει συνέντευξη. Η Έλενα Γαλύφα δεν μπορεί να δικαιολογήσει το coach. Υπήρξε ποτέ μοντέλο, υπήρξε ποτέ άνθρωπος της μόδας;

Μπορεί η fashion blogger να δώσει συμβουλές στα μοντέλα που ξεκινούν τώρα; Από πού κι ως πού; Είναι σαν να πάω εγώ τώρα να λέω σε έναν υδραυλικό, θα κάνεις αυτό κι αυτό. Ράβει κάτι; Σχεδιάζει; Τι κάνει; Επειδή φοράει δύο σύνολα και τα ποντάρει στο Instagram; Όχι αγάπη μου! Ασχολείται με μόδα ο Γαβαλάς, ο Ζούλιας… Αυτοί οι άνθρωποι ασχολούνται με μόδα, όχι αυτά τα κορίτσια. Αυτά είναι κρεμάστρες του Instagram» (δείτε εδώ το βίντεο).

Η Ραμόνα Βλαντή ρίχνει και πάλι τα "καρφιά" της

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Ραμόνα επέστρεψε με νέους αιχμηρούς χαρακτηρισμούς

«Εγώ ήθελα για παρουσιάστρια κάποια που να έχει εξυπηρετήσει τη μόδα με κάποιον τρόπο, όπως η Βίκυ Καγιά. Αλλά και η Κατερίνα Καραβάτου είναι μία σοβαρή παρουσιάστρια. Η Βίκυ Κουλιανού για το GNTM νομίζω θα ήταν ταμάμ. Τώρα για το My Style Rocks… δεν ασχολείται με τη μόδα η Βίκυ.

Δεν μπορεί να κρίνει καμία fashion blogger, είναι bloggers, το fashion το έβαλαν μόνες τους. Όλες που είναι μοντέλα του Instagram, bloggers, influencers, content creator… καλά κάνουν αλλά αυτά τα κορίτσια πουλάνε μαϊντανό, κρεμμυδάκια, τόνο. Πουλάνε οτιδήποτε έχει να κάνει με το σπίτι, λίγο telemarketing.

Και ποια είναι η Βίκυ Καγιά για να μην την κρίνω εγώ; Επιβεβαιώνει τα λεγόμενά μου ότι δεν έχει καμία θέση σε καμία κριτική επιτροπή».