«Η κατάστασή μου δε μου επιτρέπει να ανεβάσω τίποτα» - Ανησυχία με την ανάρτηση του Mike

Τι συμβαίνει με την υγεία του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / mike
Instagram / mike

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί ο Mike, ο οποίος πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητα και την ζωή του.

Ωστόσο, ο γνωστός τραγουδιστής, προχώρησε το βράδυ της Κυριακής 4/12 σε μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram που προκάλεσε την ανησυχία των θαυμαστών του.

«Καλησπέρα σε όλους! Δε θα ανεβάσω κάτι αυτές τις μέρες γιατί η κατάστασή μου δεν μου το επιτρέπει. Ελπίζω να δείξετε κατανόηση. Σας ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα μηνύματα που μου στέλνετε» έγραψε χαρακτηριστικά ο Mike.

Τι συμβαίνει με την υγεία του Mike 

Ωστόσο, η ανάρτηση αυτή προκάλεσε μεγάλη αγωνία και ανησυχία καθώς ο ίδιος στο παρελθόν έχει περάσει μια σοβαρή περιπέτεια με τον καρκίνο από την οποία ευτυχώς βγήκε νικητής (δείτε εδώ την συγκινητική ανάρτηση που είχε κάνει για την Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου).

«Αυτό ξεκίνησε από τον Μάιο κι εκεί που είχα κανονίσει τις δουλειές μου και τις διακοπές μου, είχα μια ενόχληση στο πόδι μου κι έλεγα ότι θα είναι κάποιο τράβηγμα από την γυμναστική. Πέρασαν λίγες εβδομάδες κι είχα έντονο πόνο. Έκανα ψηλάφηση στον όρχι και βρήκα κάτι σκληρό. Υπέθεσα ότι θα είναι κάποια κιρσοκήλη. Φοβήθηκα και πήγα στον παθολόγο μου. Έκανα υπέρηχο και μου είπε η γυναίκα που με εξέτασε ότι είναι μάζα που πρέπει να την κοιτάξεις για να μην με τρομάξει.

Έδειξα τις εξετάσεις στον γιατρό μου και μου είπε να πάω σε ουρολόγο. Εκεί ο γιατρός μου το είπε αμέσως ότι έχω καρκίνο στον όρχι, δεν το πίστευα. Είχαμε και περιστατικά και στην οικογένεια και ξεκίνησε μια επώδυνη διαδικασία με χημειοθεραπείες. Μου είπανε θα το βγάλουμε και θα δούμε αν είναι καλοήθης ή κακοήθης, όπως ήταν τελικά. Μετά το χειρουργείο δυσκολευόμουν να σηκωθώ και να ξαπλώσω για 5 εβδομάδες», είχε εξομολογηθεί ο ίδιος πριν δύο περίπου χρόνια.

Τι συμβαίνει με την υγεία του Mike

Λίγη ώρα αργότερα, λοιπόν, ο Mike φαίνεται πως έλαβε πολλά μηνύματα από ανθρώπους που εξέφραζαν την ανησυχία τους για την υγεία του, για αυτό και ο ίδιος δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο εξηγούσε πως απλώς περνάει μια γρίπη απλά λίγο βαριά.

«Περνάω απλά μια γρίπη, μην αγχώνεστε απλά την περνάω λίγο δύσκολα. Όλα καλά απλά δεν είμαι σε φάση να ανεβάζω τίποτα. Δώστε μου λίγο τον χρόνο μου γι’ αυτό αλλά μην αγχώνεστε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Mike στο βίντεό του.

TAGS