«Άκουσα και διάβασα αυτές τις μέρες...» - Η απάντηση της Νατάσας Μποφίλιου μετά τον ντόρο με τα ρούχα της

"Έσπασε" την σιωπή της μετά τα όσα γράφτηκαν για εκείνη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Ολόκληρο χαμό έχει προκαλέσει το ταξίδι που έκανε στο Λονδίνο η Νατάσα Μποφίλιου, κατά την διάρκεια του οποίου πόζαρε στον φωτογραφικό φακό για τις ανάγκες της προώθησης μίας εταιρείας με ρούχα ωστόσο απέσπασε μια σειρά από σχόλια λόγω του μηνύματος που πέρναγε.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια έχει μιλήσει στο παρελθόν για επαναστάσεις και έχει εκφράσει πολιτικές πεποιθήσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με αυτή την κίνησή της για αυτό και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μέχρι και στο Twitter (δείτε εδώ τα σχόλια του κόσμου).

Το θέμα αυτό βέβαια σχολιάστηκε σήμερα 5/12 εκτενώς και στις εκπομπές, με πολλούς να τάσσονται υπέρ της, όπως για παράδειγμα η Δανάη Μπάρκα.

«Εγώ διαφωνώ πάρα πολύ με όλο αυτό που έχει ξεσπάσει. Μου φαίνεται ευτελές να κρίνουμε τη ζωή κάποιου, το τι κάνει, που πάει ταξίδια, σε σχέση με την ιδεολογία που ακολουθεί και έχει. Πρώτον, δεν ξέρουμε τι κάνει στη ζωή της η Νατάσσα Μποφίλιου και αν βοηθάει, το πόσο συνεισφέρει και πόσο ακολουθεί την ιδεολογία της και τα πιστεύω της.

Μου φαίνεται ευτελές. Νιώθω ότι δημιουργήθηκε ένα θέμα χωρίς να υπάρχει θέμα και νιώθω ότι έγινε με σκοπό. Με κάνει έξαλλη το να ασχολούμαστε με το τι κάνει ο καθένας», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της (δείτε εδώ το βίντεο).

Η απάντηση της Νατάσας Μποφίλιου μετά τον ντόρο με τα ρούχα της

Μάλιστα, το απόγευμα της Δευτέρας η γνωστή τραγουδίστρια προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μετά τον σάλο που έγινε στα social media.

«Νιώθω ευγνωμοσύνη και τιμή για κάθε καλό λόγο, κάθε τοποθέτηση υποστήριξης που άκουσα και διάβασα αυτές τις μέρες. Ακόμα και αν το θέμα δεν είναι προσωπικό, ακόμα κι αν είναι τέτοια η αφορμή. Αδέρφια», έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία που δημοσίευσε.

Η απάντηση της Νατάσας Μποφίλιου μετά τον ντόρο με τα ρούχα της