«Ήμουν σοκαρισμένη και όχι συγκινημένη» - Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις της Ηλιάκη για την εγκυμοσύνη της

Δεν το βίωσε εύκολα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
mariailiaki - instagram
mariailiaki - instagram

Η Μαρία Ηλιάκη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Μarieclaire μιλώντας πολύ ανοιχτά για την περίοδο της εγκυμοσύνης της, τη μητρότητα και τις γενικότερες μεταβάσεις, που ήρθαν στη ζωή της Μαρίας με τον ερχομό της κόρης της.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Στέλιος Μανουσάκης αποτελούν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, με τη σχέση τους να έχει δοκιμαστεί πολύ μέσα από την απόσταση, που τους χώριζε τα πρώτα χρόνια, καθώς ο σύζυγός της εργαζόταν στην Ελβετία ως γυναικολόγος.

Τα πράγματα όμως άλλαξαν και πλέον ο Στέλιος ζει στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του (δείτε εδώ τη συγκινητική ανάρτηση για την επιστροφή του) και έτσι τώρα πια το μεγάλωμα της Κατερίνας θα είναι πιο εύκολο.

Η Ηλιάκη είναι μια ταγμένη μανούλα (δείτε εδώ το ξέσπασμα της περί θηλασμού), ωστόσο με ειλικρίνεια δήλωσε πως η περίοδος της εγκυμοσύνης είχε τις δυσκολίες της και τις περιέγραψε αναλυτικά.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Ηλιάκη για την περίοδο της εγκυμοσύνης

Η περίοδος της εγκυμοσύνης πώς ήταν;

«Δεν μπορώ να πω πως ήταν ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής μου. Άργησα να συνδεθώ συναισθηματικά με το όλο θέμα. Ήμουν στρατιώτης, κάνοντας σωστά όλα όσα έπρεπε για εννιά μήνες για να είναι το παιδί καλά. Δεν έζησα τις συγκινήσεις που λένε με τo μωρό όταν το έβλεπα σε υπέρηχους ή όταν άκουγα την καρδιά του. Ένιωθα ανακούφιση που ήταν το παιδί καλά.

Ακόμη και τη στιγμή της γέννησης της κόρης μου ήμουν σοκαρισμένη και όχι συγκινημένη. Όταν την είδα μπροστά μου τα πρώτα δευτερόλεπτα, μου φάνηκε τεράστια. Αναρωτιόμουν πού ήταν το πλάσμα αυτό και πώς χωρούσε μέσα στην κοιλιά μου. Σκεφτόμουν τέτοια απλά πράγματα. Είχα και δύσκολη εγκυμοσύνη με πολλούς εμετούς, δεν είχα χρόνο να χαρώ τη συγκεκριμένη περίοδο. Μετά τους πρώτους πέντε μήνες της ζωής της ένιωσα έντονα συναισθήματα. Αρχίσαμε να καταλαβαινόμαστε κι εγώ ξεκίνησα να τρελαίνομαι. Η επαφή με το μωρό όταν αρχίζει να καταλαβαίνει, είναι πολύ όμορφη», είπε η Μαρία Ηλιάκη.

Μαρία Ηλιάκη
mariailiaki - instagram