Μαρία Ηλιάκη: «Αν εσύ που διαβάζεις αυτό το κείμενο...» - Δημοσίευσε φωτογραφία που θήλαζε και ξέσπασε

Πέρασε ένα ηχηρό μήνυμα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Θηλασμού, η Μαρία Ηλιάκη έκανε μία ανάρτηση στο Instagram όπου μοιράστηκε με τις διαδικτυακές της φίλες την εμπειρία της με τον θηλασμό της κόρης της.

Δημοσιεύοντας μια σχετική φωτογραφία στο στα κοινωνικά δίκτυα, η παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι κατά τη διάρκεια του θηλασμού ταλαιπωρήθηκε, ωστόσο το συναίσθημα που αποκόμισε ήταν υπέροχο.

Το μήνυμα της Μαρίας Ηλιάκη για το θηλασμό

«Αποφάσισα να θηλάσω το μωρό μου αβίαστα και χωρίς καμία πίεση από κανέναν. Άκουσα μόνο το ένστικτό μου και πέρασα υπέροχα. Ναι κουράστηκα, αλλά δε με ένοιαξε γιατί το συναίσθημα ήταν υπέροχο. Ακόμα και τώρα που τα έχω σταματήσει είναι φορές που μου λείπει πολύ. Αν εσύ που διαβάζεις αυτό το κείμενο δεν κατάφερες να θηλάσεις, να μην αισθάνεσαι άσχημα και να μην επιτρέπεις να σε κρίνει. Είμαι σίγουρη ότι κάνεις για το μωρό σου το καλύτερο που μπορείς», έγραψε η Μαρία Ηλιάκη. Να σημειώσουμε πως στήριγμα της σε όλα είναι ο Στέλιος Μανουσάκης - δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από έξοδο τους.

Μαρία Ηλιάκη θηλασμός

Το νέο βήμα της στην τηλεόραση

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας μίλησε το πρωί της Πέμπτης 3/11 ο Νικόλας Ράπτης, ο οποίος μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην νέα εκπομπή που ετοιμάζει στον ANT1, μαζί με την Μαρία Ηλιάκη.

«Ανήκω ούτως ή άλλως στο δυναμικό του Ant1, οπότε με πήραν μια μέρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα γίνει κάποια εκπομπή και θα συνεργαστείς με τη Μαρία Ηλιάκη. Δεν ξέρω να πω ακόμη πολλά για το περιεχόμενο. Η εκπομπή είναι ακόμη σε πολύ αρχικό στάδιο, γίνονται συναντήσεις. Η θεματολογία θα έχει να κάνει με παλιό Ant1

Με την Μαρία έχουμε συναντηθεί 4-5 φορές. Τη θεωρώ έναν αρκετά ευφυή άνθρωπο, ταιριάζει απόλυτα το χιούμορ μας, οπότε πιστεύω ότι θα πάει καλά και η εκπομπή».

Τέλος, ο Νικόλας Ράπτης -που έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του- δήλωσε πως δε γνωρίζει ούτε την ημερομηνία της πρεμιέρας αλλά ούτε και τη ζώνη προβολής της εκπομπής.