Με τα δώρα του κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο - Οι ευχές της Δούκισσας στον μικρό Σάββα

''Λιώνει'' για το παιδάκι της!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με τα δώρα του κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο - Οι ευχές της Δούκισσας στον μικρό Σάββα

Η Δούκισσα Νομικού μπορεί να είναι γνωστή στο ευρύ κοινό για μέσα από τα μέσα και τη συμμετοχή της σε εκπομπές και φυσικά από τα καλλιστεία από όπου πρωτοξεκίνησε, ωστόσο η σημερινή και κύρια ασχολία της είναι η οικογένεια.

Η τρυφερή μανούλα έχει δύο παιδάκια, την πρωτότοκη Αναστασία και τον μικρό Σάββα, τα οποία και βλέπουμε μέσα από αναρτήσεις, που κάνει η Δούκισσα στους λογαριασμούς της στα social media.

Οι ασχολίες που κάνει μαζί τους είναι πολλές και ο χρόνος, που περνάνε όλοι μαζί είναι πάντα δημιουργικός (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει η μικρή Αναστασία).

«Με τα παιδιά μιλάω για τα πάντα. Δεν τους έχω μιλήσει ποτέ μωρουδίστικα. Τα αντιμετωπίζω ως έξυπνα όντα, λέγοντας τους πάντα και μόνο αλήθειες χωρίς βέβαια να τους χαλάω τη μαγεία της αθωότητα και της ξεγνοιασιάς. Πιστεύω ότι ως γονείς έχουμε την ευθύνη, την υποχρέωση, να μιλάμε ειλικρινά με τα παιδιά μας, να μην κρυβόμαστε και να μην του κρύβουμε την αλήθεια, ώστε να γίνονται ολοκληρωμένες προσωπικότητες, με κριτική ικανότητα και άποψη», είπε αρχικά.

«Τα παιδιά άλλαξαν καταρχάς τις προτεραιότητές μου, τις ανάγκες μου, την ώρα που ξυπνάω κάθε πρωί, άλλαξαν τα δεδομένα γύρω μου και φυσικά άλλα και την κοσμοθεωρία μου Με βοήθησαν να εντοπίζω την ουσία και να εστιάζω, να επικεντρώνομαι σε αυτήν», είχε αναφέρει η Δούκισσα Νομικού για τα παιδιά της.

Τη Δευτέρα 5/12 η Νομικού έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο instagram, με τον Σάββα να ποζάρει αγκαλιά με τα δώρα του κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο (δείτε εδώ τον λόγο, που στολίζουν κάθε χρόνο την ίδια ημέρα το δέντρο στο σπίτι τους) και τη μαμά του να του εύχεται έτσι, με πολύ τρυφερό τρόπο για την ονομαστική του εορτή.

Οι ευχές της Δούκισσας Νομικού για τον γιο της

«Χρόνια πολλά στον Σάββα μας. #happynameday #forevermybabyboy Πιστεύεις του αρέσει ο Σούπερ Μάριο;», έγραψε στην ανάρτησή της η Δούκισσα Νομικού.

Δούκισσα Νομικού - Σάββας