Στιγμές ευτυχίας για την Δούκισσα Νομικού - Η τρυφερή ανάρτηση με την 3 ετών κόρη της, Αναστασία

Απολαμβάνουν την βόλτα τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Αυτή είναι μία πολύ όμορφη περίοδος για την Δούκισσα Νομικού και την οικογένειά της, διότι αφού στόλισαν νωρίς νωρίς το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους (δείτε το εδώ) για να προετοιμαστούν για τις γιορτές, ακολούθησαν και τα γενέθλια του μοντέλου (δείτε εδώ την τούρτα - έκπληξη που της ετοίμασε ο γιος της).

Γενικότερα, η νεαρή μανούλα προσπαθεί, όση δουλειά κι αν έχει, όποτε γυρνάει στο σπίτι της, να κάνει πράγματα με τα παιδιά της και το σύζυγό της, ώστε να μη χάνει στιγμή από το μεγάλωμά τους. Συχνά, δηλαδή, όπως δείχνει και η ίδια μέσα από τα social media και κυρίως τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, παίζουν είτε στο σαλόνι και στον κήπο του σπιτιού τους, μαγειρεύουν ή βγαίνουν βόλτα σε κάποιο πάρκο, με αποτέλεσμα καμία μέρα να μην είναι βαρετή για εκείνα.

Από τότε που γεννήθηκε ο Σάββας, έχει ανακαλύψει έναν άλλο κόσμο και είναι σαφές πως προτεραιότητά της είναι η ευτυχία των παιδιών της. Φροντίζει επίσης, τα δυο τους να έχουν μία πολύ όμορφη σχέση, χωρίς έντονους τσακωμούς, διότι και εκείνη έχει έναν αδερφό, τον Νικήτα Νομικό (δείτε εδώ γιατί άλλαξαν τα σχέδια γάμου του με την Άννα Πρέλεβιτς) και είναι πολύ αγαπημένοι, με αποτέλεσμα να θέλει το ίδιο για εκείνα.

Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού κατά την βόλτα της με την μικρή Αναστασία

Την Παρασκευή 25/11, μάλιστα, η παρουσιάστρια, δημοσίευσε στο προφίλ της ένα βίντεο από την βόλτα της με την, πλέον, τριών ετών Αναστασία, με εκείνη να σπρώχνει το ποδήλατό της και η μικρή να απολαμβάνει όσα έβλεπε τρώγοντας το κολατσιό της, φορώντας το μπουφάν της, καθώς οι θερμοκρασίες έχουν πέσει και ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά.