Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία σε κανέναν καλλιτέχνη...» - Συγκλονίζει ο Νίνο για την ένοπλη επίθεση που δέχθηκε

Το έχει ξεπεράσει;

«Δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία σε κανέναν καλλιτέχνη...» - Συγκλονίζει ο Νίνο για την ένοπλη επίθεση που δέχθηκε
NDP
News 05.12.2022 22:03
Από Ελένη Μήτση

Ο αγαπημένος Νίνο, ο οποίος αναδείχθηκε μέσα από το Fame Story και στη συνέχεια της ζωής του χάραξε μια πολύ μεγάλη πορεία στο τραγούδι κάνοντας παράλληλα τις παύσεις του, όταν αισθανόταν πως δεν έχει να προσφέρει κάτι στο κοινό του.

Λίγο λοιπόν, από την εμφάνιση του στο Σπίτι με το Mega (δείτε εδώ το όλο νόημα σχόλιο του στην κάμερα), παραχώρησε συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 95,1 και στον Τάσο Ριζόπουλο, την οποία και ακούσαμε διαδικτυακά τη Δευτέρα 5/12.

Ο Νίνο για τον οποίο έχουμε ακούσει πολλά για την προσωπική του ζωή (δείτε εδώ αν είναι σε σχέση), μίλησε πιο φειδωλά για τα ερωτικά του, τις δυο μεγάλες του αδυναμίες, τα παιδιά, που έχει φέρει στη ζωή με την πρώην σύζυγό του και στο τέλος των δηλώσεων έκανε μία αναφορά σχετικά με την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του.

«Σαν σήμερα πριν 20 χρόνια ακριβώς έφυγα από το Fame Story. Οι δυο ωραιότερες στιγμές της ζωής μου είναι οι γεννήσεις των παιδιών μου. Δε μπορώ να βάλω κάτι παραπάνω από αυτό. Δεν έχω φωνάξει ποτέ στα παιδιά μου, δεν έχω υψώσει φωνή ποτέ. Δε με έχουν δει ποτέ νευριασμένο», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νίνο.

Η αποκάλυψη του Νίνου για την ένοπλη επίθεση που υπέστη

«Η απάντηση είναι ναι, αυτή είναι η χειρότερη. Ήταν δύσκολη στιγμή γιατί ήταν εκτός σεναρίου. Δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία σε κανέναν καλλιτέχνη στην Ελλάδα κάτι τέτοιο. Γίνεται στη νύχτα και σε άλλα μονοπάτια, αλλά όχι σε καλλιτέχνη. Ήμουν μικρός 26 ετών όταν συνέβη αυτό. Ήταν πολύ σκληρό», είπε ο Νίνο για την επίθεση που είχε δεχθεί.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Μπήκα πρώτος στην αρένα για σφαγή...» - Ο Νίνο απασφάλισε για το Fame Story

Οριστικό τέλος για το Νίνο; Έκανε στροφή στην καριέρα του

TAGS
Share