Χρήστος Δάντης: Η πρώτη αντίδραση μετά τον άσχημο τσακωμό του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Ένα βήμα πριν τον χωρισμό;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χρήστος Δάντης: Η πρώτη αντίδραση μετά τον άσχημο τσακωμό του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Μπορεί όταν την γνωρίσαμε στο Survivor 5 να θεωρούσαμε πως είναι ελεύθερη, ωστόσο, η είδηση πως βρίσκεται σε σχέση με τον Χρήστο Δάντη, τους είχε αφήσει όλους άφωνους καθώς δεν γνώριζε κανείς τίποτα. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου λοιπόν, την περασμένη σεζόν ήταν από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της τηλεόρασης (δείτε την αντίδραση της όταν τον είδε στον τελικό).

Όταν βγήκε από το ριάλιτι επιβίωσης έκαναν και τις πρώτες τους κοινές δηλώσεις, καθώς όταν έγινε γνωστή η είδηση της σχέσης τους, δεν υπήρχε και λόγος για την κρύψουν από τον κόσμο και τους δημοσιογράφους.

Βέβαια, δεν έλειψαν και τα κακόβουλα σχόλια, που έλεγαν πως η Ασημίνα έχει σύντροφό τον Δάντη μόνο και μόνο και την φήμη αλλά και για να κέρδιζε το Survivor, ωστόσο, και οι δυο απέδειξαν το αντίθετο, καθώς μέχρι σήμερα είναι πολύ ερωτευμένοι.

Πρόσφατα ωστόσο είχαν μια μικρή παρεξήγηση, όπως αποκάλυψε η Ασημίνα

«Δεν είμαι σε καλή φάση. Είχαμε μια παρεξήγηση με τον Χρήστο και δεν ήμουν πολύ καλά τελευταία. Αλλά εντάξει, θα τη λύσουμε και θα προχωρήσουμε. Η σχέση μας είναι επίσημη, δεν χρειάζεται να φορέσω κάποιο δαχτυλίδι», είχε αποκαλύψει και κάπως έτσι ξεκίνησαν οι φήμες πως η σχέση τους φτάνει στο τέλος της.

Η αντίδραση του Δάντη σε ερώτηση για τον τσακωμό του

Ο Χρήστος Δάντης ωστόσο που βρέθηκε σε δημόσια εκδήλωση και ρωτήθηκε για το γεγονός, δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση, παρά μόνο ανέφερε πως "Δεν μας αφορά σήμερα ο τσακωμός μου με την Ασημίνα, είμαστε για άλλο λόγο εδώ".