«Μια από τις πιο σημαντικές σχέσεις που είχα ποτέ» - Το συγκινητικό "αντίο" του Τζον Τραβόλτα στην Κρίστι Άλεϊ

Πέθανε σε ηλικία 71 ετών

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / johntravolta)
(instagram / johntravolta)

Τα παιδιά της Κίρστι Άλεϊ, - έγινε γνωστή από τον ρόλο της Ρεμπέκα Χάουι στην κωμική σειρά «Cheers», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών, μετά από μια σύντομη μάχη με τον καρκίνο - επιβεβαίωσαν τον θάνατό της, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter (δείτε εδώ την ανάρτηση).

Δεν θα μπορούσε να μην "υπάρχει" σε όλο αυτό ο συμπρωταγωνιστής της, Τζον Τραβόλτα και φρόντισε να την αποχαιρετήσει με ένα μήνυμα στο Instagram.

Η ανάρτηση του Τζον Τραβόλτα για την Κρίστι Άλεϊ

Έκαναν γνωστό τον θάνατο της ηθοποιού, τα παιδιά της και έκανα μια στοργική ανάρτηση για να ενημερώσουν το κοινό και τους φίλους.

«Με θλίψη σας ενημερώνουμε ότι η απίστευτη, άγρια και στοργική μητέρα μας έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο, που ανακαλύφθηκε μόλις πρόσφατα», ανέφεραν τα παιδιά της, Τρου και Λίλι Πάρκερ.
«Όσο εμβληματική ήταν στην οθόνη, ήταν μια ακόμα πιο καταπληκτική μητέρα και γιαγιά», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Η ηθοποιός, στο παρελθόν τιμήθηκε με ένα Emmy και μια Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο της στη σειρά «Cheers».

Ο συμπρωταγωνιστής της, Τζον Τραβόλτα φρόντισε να την αποχαιρετήσει με ένα μήνυμα στο Instagram. «Η Κίρστι ήταν μία από τις πιο σημαντικές σχέσεις που είχα ποτέ. Σε αγαπώ Κίρστι. Ξέρω ότι θα βρεθούμε ξανά», έγραψε.


Λίγα λόγια για την καριέρα της

Η Κίρστι Λουίζ Άλεϊ (Kirstie Louise Alley) γεννήθηκε στην πόλη Γουίτσιτα του Κάνσας. Η Άλεϊ έγινε γνωστή για το ρόλο της ως Rebbeca Howe στην κωμική σειρά του NBC Cheers, στην οποία πρωταγωνίστησε από το 1987 έως το 1993, κερδίζοντας το Βραβείο Έμμυ και Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ηθοποιού το 1991.

Πρωταγωνίστησε επίσης σε πολλές ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των Θερινό σχολείο (1987), Φονική καταδίωξη (Shoot to Kill) (1988), Κοίτα ποιος μιλάει (1989) και τις δύο συνέχειες, Sibling Rivalry (1990), Μπερδέματα για δύο (It Takes Two - 1995), Διαλύοντας τον Χάρι (Deconstructing Harry) του Γούντι Άλεν (1997), και Drop-Dead Gorgeous (1999). Έλαβε το δεύτερό της βραβείο Έμμυ για τη δραματική τηλεταινία Η Μητέρα του Ντέιβιντ (David's Mother).

Από το 1997 έως το 2000 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του NBC Veronica's Closet, για την οποία έλαβε και άλλες υποψηφιότητες για Βραβεία Emmy και Χρυσές Σφαίρες. Στη δεκαετία του 2000, εμφανίστηκε σε ριάλιτι που περιστρεφόταν γύρω από τη ζωή της. Το 2013, επέστρεψε στην ηθοποιία στην βραχύβια τηλεοπτική κωμική σειρά με το όνομά της (Κίρστι), και το 2016, εντάχθηκε στη δεύτερη σεζόν της κωμωδίας τρόμου Scream Queens, παίζοντας το ρόλο της Ίνγκριντ Χόφελ (Ingrid Hoffel).