Δεκάδες αντιδράσεις στο Instagram με την ανακοίνωση της εγκυμονούσας Ελένης Φουρέιρα

Για ακόμη μια φορά τους "τρέλανε" με την αποκάλυψη της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δεκάδες αντιδράσεις στο Instagram με την ανακοίνωση της εγκυμονούσας Ελένης Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, λόγω της προχωρημένης της εγκυμοσύνης δεν μπορούσε να κρύψει άλλο την κοιλίτσα της, με αποτέλεσμα να ανακοινώσει το ευχάριστο γεγονός με δυο φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram.

Η τραγουδίστρια διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια σχέση με τον Αλμπέρτο Μποτία, με τον οποίο μάλιστα συγκατοικούν και σε ένα απίστευτο σπίτι στα Νότια Προάστια που διαθέτει όλα τα κομφόρ - δείτε φωτογραφίες.

Μπορεί ακόμη παιδικό δωμάτιο να μην έχουμε δει στην μονοκατοικία τους, σίγουρα όμως το ετοιμάζουν καθώς η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πολύ, αφού διανύει τον 7ο μήνα και οδεύει προς τον 8ο (δείτε το φύλο του μωρού).

Η ανακοίνωση της Ελένης Φουρέιρα που έφερε πολλά χαμόγελα στους διαδικτυακούς της φίλους

Τι και αν είναι έγκυος, η Φουρέιρα δεν είναι τύπος που κάθεται όλη ημέρα, καθώς αγαπάει πολύ τη δουλειά της και λατρεύει να τραγουδά και να εξελίσσεται επαγγελματικά.

Όπως λοιπόν, ανακοίνωσε στο προφίλ της στο Instagram, σε λίγες ημέρες πρόκειται να βγει στον αέρα το video clip του τραγουδιού της "Συγκινητικά συγκινήθηκα" που έχει κάνει πάταγο στις μουσικές πλατφόρμες και μετράει εκατομμύρια προβολές.

Λογικό και επόμενο ήταν τα σχόλια να πέσουν σαν την "βροχή" με τους followers τους να γράφουν πως ανυπομονούν!

Πότε παντρεύονται;

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα Real, ο γνωστός ποδοσφαιριστής έχει ως πρώτα μέλημα να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα μιας και επιθυμία του είναι να συνδεθεί με τον οργανισμό του Ολυμπιακού, μια ομάδα στην οποία τρέφει μεγάλη αγάπη.

Όσον αφορά όμως το ενδεχόμενο του γάμου, το ζευγάρι δε φαίνεται και πολύ πρόθυμο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τόσο η Ελένη όσο και ο Αλμπέρτο είναι εκ πεποιθήσεων κατά του γάμου και δεν πιστεύουν ότι η επισημοποίηση της σχέσης τους φέρνει την ευτυχία.

Ωστόσο, ζουν και πράττουν μαζί. Επίσης, το ζευγάρι φαίνεται πως γνώριζε πως θα γίνουν γονείς από τις αρχές Ιουνίου.

Παντρεύονται Φουρέιρα - Μποτία;