«Το Παρά 5 δεν ήταν...» - Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Καπουτζίδη για την ζωή του και όχι μόνο

Όλα όσα είπε ο σεναριογράφος στο Mega Stories

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Το Παρά 5 δεν ήταν...» - Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Καπουτζίδη για την ζωή του και όχι μόνο

Το βράδυ της Δευτέρας(05/12) στο Mega Stories βρέθηκε καλεσμένος, ο Γιώργος Καπουτζίδης και μίλησε για την ζωή και την καριέρα του. Ο σεναριογράφος αναφέρθηκε στις συνεργασίες που είχε και τα συναισθήματα που είχε για το «Παρα 5», που πρόσφατα έγινε η φωτογράφιση του GNTM 5 μέσα σε ένα από τα σπίτια των γυρισμάτων (δείτε εδώ σε ποιο).

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη στο Mega Stories

Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 00:10 το «Mega Stories» "εξερεύνησε" τον κόσμο της τηλεοπτικής δημιουργίας και τη διαδρομή από την έμπνευση στην επιτυχία. Η Δώρα Αναγνωστοπούλου συνάντησε τους ανθρώπους που όρισαν την ελληνική τηλεοπτική αφήγηση τα τελευταία 30 χρόνια και βέβαια ορίστηκαν από αυτή.

Εκτό, από τον Μανούσο Μανουσάκη (δείτε εδώ την συνέντευξη του στο Mega Stories) βρέθηκε και ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο δημιουργός των «Σαββατογεννημένων», του θρυλικού «Παρά Πέντε » και της «Εθνικής Ελλάδος» απαντά για το πόσο ριψοκίνδυνο ήταν να φέρει νέο λόγο και αισθητική στην ελληνική μυθοπλασία.

Ο σεναριογράφος φανερά συγκινημένος από την απόλυτη επιτυχία του «Παρα Πέντε», είπε: «Πίστευα από την αρχή ότι το "Παρά 5" θα κάνει τέτοια επιτυχία, κατάλαβα ότι δεν ήταν μόδα».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στις «Σαββατογεννημένες» που ήθελε να τελειώσει η σειρά, αλλά ήταν πολύ περίεργο συναίσθημα. Πιο συγκεκριμένα, πρόσθεσε: «Ήταν περίεργο συναίσθημα, που τελείωσε ήθελα να τελειώσει. Πολλοί από τους ηθοποιούς δεν ήθελαν, το κανάλι δεν ήθελε, ήθελαν να πάμε και άλλη χρονιά. Αλλά εγώ δεν ήθελα. Ήθελα να δώ του Ολυμπιακούς Αγώνες».

Επιπλέον, ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε και στα παιδικά του χρόνια, που αποκάλυψε ότι έβλεπε πολύ τηλεόραση και ότι στο «Παρα Πέντε» όλοι μαζί ήταν μια ομάδα και έδωσαν τα πάντα για να καταφέρουν το συνολικό αποτέλεσμα.