«Τον έχασα στα 16 μου...» - Τι κρύβει πίσω από το χαμόγελό της η Πένυ Αγοραστού

Η απώλεια που της άλλαξε τη ζωή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Τον έχασα στα 16 μου...» - Τι κρύβει πίσω από το χαμόγελό της η Πένυ Αγοραστού

Φέτος τη βλέπουμε στον ρόλο της «Τασούλας» στην νέα επιτυχημένη σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο (δείτε εδώ ένα σοκαριστικό spoiler για τα επόμενα επεισόδια της σειράς), ωστόσο η Πένυ Αγοραστού σημειώνει εδώ και κάποια χρόνια μεγάλη επιτυχία στην ελληνική τηλεόραση.

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο της στο Μαύρο Ρόδο καθώς και στην μέχρι τώρα καριέρα της, αποκαλύπτοντας πως στα πρώτα της βήματα έχει εργαστεί και σαν δημοσιογράφος.

Την ίδια στιγμή μίλησε για την πίστη της στον Θεό (δείτε εδώ τι είχε δηλώσει για το θέμα της θρησκείας αποκλειστικά στο περιοδικό You), για την αγάπη της στην οικογένειά της και για την τραγική απώλεια του αδερφού της, όταν εκείνη ήταν μόλις 16 χρονών.

H «Τασούλα» του Μαύρου Ρόδο και η ζωή της Πένυς Αγοραστού

«Είμαι ένα αθώο κορίτσι που ανακατεύεται άθελά της σε κάποιες υποθέσεις. Όλοι έχουν τα δικά τους μυστικά. Ενώ συνήθως η Τασούλα ανοίγει το στοματάκι της, θα μάθει κάτι πολύ σημαντικό αλλά δεν θα το πει σε κανέναν. Η Τασούλα είναι αφελής και ρομαντική, όπως είμαι κι εγώ», είπε αρχικά για το Μαύρο Ρόδο η Πένυ Αγοραστού.

Για τη σχέση της με τη θρησκεία, σχολίασε: «Πιστεύω στον Θεό με ένα δικό μου τρόπο. Θα ανάψω το κερί μου, θα λιβανίσω… Θα ήθελα πάρα πολύ να μείνω μερικές μέρες σε ένα μοναστήρι».

«Έχω δουλέψει ως δημοσιογράφος στο «Πολύ Μπλα Μπλα», απομυθοποίησα πάρα πολλά πράγματα εκεί. Και στο Αlter έμεινα απλήρωτη και σε άλλες δουλειές. Έχω μία οικογένεια που μπορεί να με στηρίξει. Καλύτερα να έχω την οικογένειά μου πάρα μία σχέση να το κάνει αυτό.

Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδος όταν έχασα τον αδελφό μου, στα 16 μου. Έτσι είναι η ζωή όμως και πρέπει να μάθουμε να ζούμε και με αυτά τα γεγονότα και να προχωράμε», είπε κλείνοντας.