«Πάντα θα...» - ''Ραγίζει'' καρδιές ο Κωνσταντίνος Παντελίδης για τον αδερφό του Παντελή

Αποκάλυψε την αγαπημένη του συνήθεια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο νεαρός τραγουδιστής Κωνσταντίνος Παντελίδης παραχώρησε μια ιδιαίτερη συνέντευξη στο περιοδικό Secret των Παραπολιτικών και στην Σπυριδούλα Τριάντου μιλώντας για την καριέρα του αλλά και για την αδυναμία, που είχε στον αδερφό του.

Ο μικρός για πολλούς Παντελίδης έχει αρχίσει να χαράζει ταπεινά αλλά με επιτυχία τα δικά του βήματα στην ελληνική μουσική βιομηχανία, συνεχίζοντας αυτό, που άφησε στη μέση με τον ξαφνικό του θάνατο ο Παντελής Παντελίδης.

Η σχέση των δύο αδερφών (δείτε εδώ τον μεγαλύτερο, τον Τριαντάφυλλο) ήταν πολύ καλή και δεμένη, παρά το γεγονός, πως ο Κωνσταντίνος ήταν πολύ μικρός, όταν συνέβη το μοιραίο, επομένως δεν πρόλαβε να μοιραστεί πολλές στιγμές με τον Παντελή (δείτε εδώ τη συγκινητική ανάρτηση του Κωνσταντίνου για τα 6 χρόνια από τον θάνατο του αδερφού του).

Οι συγκινητικές δηλώσεις του Κωνσταντίνου Παντελίδη για τον αδερφό του

«Του άρεσε να φτιάχνει η μαμά μας πεϊνιρλί και φακές κι έφτιαχνε κι ο Παντελής πεϊνιρλί. Του άρεσε πολύ να μαγειρεύει, ειδικά όταν πήγε κι έμεινε μόνος του. Ο αδερφός μου είναι πάντα εδώ με τα τραγούδια του, όμως πάντα θα μου λείπει.

Ξέρω πολύ καλά τι κάνω. Δεν θα τους πείσω με κάποιον άλλον τρόπο παρά μόνο με τη δουλειά μου. Δεν με αγγίζουν αυτά τα σχόλια, όμως με αφορά οτιδήποτε έχει να κάνει με τη βελτίωσή μου ως καλλιτέχνη. Ακούω κάθε κριτική με χαρά για να διορθώνομαι, αν χρειάζεται. Κανείς δεν είναι τέλειος, πόσο μάλλον κάποιος στην ηλικία μου, που τώρα ξεκινάει. Εγώ θέλω να μιλώ με τη δουλειά μου», είπε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Κωνσταντίνος Παντελίδης
NDP