Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους: Τι συνέβη στη «Λευκή Νύχτα» της Άνδρου με Μενεγάκη & Παντζόπουλο

Τους κοιτούσαν πάνω από 2.000 άτομα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους: Τι συνέβη στη «Λευκή Νύχτα» της Άνδρου με Μενεγάκη & Παντζόπουλο

Μια γιορτή δίχως προηγούμενο εκτυλίχθηκε την περασμένη Παρασκευή στο μεγαλύτερο λιμάνι της Άνδρου. Από νωρίς το απόγευμα επικρατούσε το αδιαχώρητο, με παρευρισκόμενους να κάνουν λόγο για περισσότερα από 2.000 άτομα, που κατέκλυσαν το Γαύριο για τη λεγόμενη Λευκή Νύχτα, την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο νησί. Πρωταγωνίστρια και κεντρική παρουσιάστρια στο άναμμα του παραδοσιακού καραβιού που στολίζουν οι ντόπιοι ήταν η Ελένη Μενεγάκη, που μπορεί να μην κατάγεται από τον τόπο, ωστόσο πλέον θεωρείται επίτιμη δημότισσα.

Γι' αυτό και βρέθηκε εσπευσμένα εκεί, μετά το τέλος της εκπομπής της, με τον «Θεολόγο» να σφυρίζει μπαίνοντας στη νότια προβλήτα του λιμανιού. Η μεγάλη στιγμή ήρθε λίγο αργότερα, στις 8 το βράδυ, όταν εκείνη (άρτι αφιχθείσα) ανέβηκε στην εξέδρα μαζί με τον δήμαρχο Άνδρου, Δημήτρη Λοτσάρη, τον γέροντα Ευδόκιμο και τον πατέρα Αέτιο της μονής Παναχράντου - με τους οποίους τη δένει μια φιλία χρόνων.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Παίρνοντας τον λόγο, ανέφερε: «Να έχουμε μια υπέροχη χρονιά και το νησί μας, που είμαστε πολλοί που δεν γεννηθήκαμε εδώ αλλά το αγαπάμε σαν να γεννηθήκαμε εδώ. Και θα έρθουν κι άλλοι. Γιατί όποιος έρχεται σε αυτό το νησί κολλάει και υπάρχει λόγος» (δείτε εδώ βίντεο από τον λόγο της). Κι αυτό ήταν... Τα πυροτεχνήματα και τα γαλάζια φώτα του στολισμένου καραβιού έκαναν τη νύχτα-μέρα στην Άνδρο, με την ωραία Ελένη της TV να παρακολουθεί το εορταστικό πρόγραμμα μαζί με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο.

Όλο και μεγαλώνει ο έρωτας Μενεγάκη - Ματέο

 Μενεγάκη & Παντζόπουλος

Δεν ήταν τυχαίο που παραδέχτηκε πως... κόλλησε με το νησί, αφού με φόντο τα Άχλα γεννήθηκε και άνθισε το προσωπικό της love story με τον Μάκη Παντζόπουλο. Μαζί πλέον έχουν αναλάβει την ξενοδοχειακή του μονάδα (δείτε εδώ πόσο κοστίζει μια βραδιά στο Όναρ), με τους καλά γνωρίζοντες να παραδέχονται την επιδραστικότητα της παρουσιάστριας του Mega και τον ενεργό ρόλο της στην ανάδειξη του τόπου ως τουριστικό προορισμό.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 7/12, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ