Απογοήτευση για τους τηλεθεατές - Δυστυχώς σταματάει οριστικά τα Χριστούγεννα πολύ επιτυχημένη σειρά

Ολοκληρώνεται και επίσημα....

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απογοήτευση για τους τηλεθεατές - Δυστυχώς σταματάει οριστικά τα Χριστούγεννα πολύ επιτυχημένη σειρά

Φέτος πολλές είναι οι σειρές που προβάλλονται στην τηλεόραση και έχουν καταφέρει να κάνουν μεγάλη επιτυχία κάτι που φαίνεται και από την τηλεθέαση της prime time ζώνης. Λίγες είναι εκείνες που σημειώνουν συνήθως μονοψήφια ποσοστά όσον αφορά το δυναμικό κοινό.

Ανάμεσα στις "δυνατές" είναι ο Σασμός που βάζει καθημερινά "φωτιά" στον ALPHA, το Μαύρο Ρόδο (δείτε τις σημερινές 7/12 εξελίξεις), η Γη τη Ελιάς (δείτε εδώ το επεισόδιο), εννοείται ο Maestro και άλλες.

Κάποιες από αυτές ωστόσο φέτος παίζουν για δεύτερη σεζόν και όπως όλα δείχνουν θα είναι και η τελευταία τους, βέβαια έχουν γίνει και συζητήσεις περί συνέχισης τους, καθώς έχουν αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό.

Ήδη έχει γίνει γνωστό πως η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που παίζει στο MEGA, θα βγάλει και δεύτερο κύκλο. «Ελπίζω σύντομα. Φαντάζομαι μετά το Πάσχα, κάπου εκεί γύρω. Μου έχουν λείψει οι άνθρωποι, η θάλασσα, η ενέργεια του νησιού», έχει αναφέρει η Κλέλια Ανδριολάτου αποκαλύπτοντας πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Ποια σειρά είναι επίσημο πως ολοκληρώνεται τα Χριστούγεννα

Μια σειρά όμως έγινε γνωστό πως τα Χριστούγεννα πρόκειται να ολοκληρωθεί και επίσημα, αφού ήδη παίζει ο δεύτερος κύκλος της και δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Ο λόγος για την σειρά της ΕΡΤ, Μια νύχτα του Αυγούστου η οποία είναι ουσιαστικά η συνέχεια του Νησιού, της υπερπαραγωγής του MEGA που "έσκισε" έχοντας στους πρωταγωνιστικούς ρόλους την Κατερίνα Λέχου και τον Στέλιο Μάινα.

Όπως αναφέρει το 7 Μέρες TV, ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ημέρες τα γυρίσματα της και σε έντονα συγκινησιακό κλίμα, η σκηνοθέτιδα Ζωή Σγουρού είπε το τελευταίο «Πάμε!» στο σπίτι που «φιλοξένησε» την οικογένεια του Νίκου Κυρίτση και της Μαρίας Πετράκη , στο Κουκάκι.