Γη της Ελιάς (7/12): «Μου επιτέθηκε, πήγε να με βιάσει...» - Σοκ για τον Κουράκο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς (7/12): «Μου επιτέθηκε, πήγε να με βιάσει...» - Σοκ για τον Κουράκο

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς Γη της Ελιάς, οι οποίες θα προβληθούν σήμερα 7/12. Λίγο πριν ο Κουράκος πιάσει στα πράσα την γυναίκα του με τον εραστή της και την ξεφτιλίσει δημόσια, ένα νέο πρόσωπο φτάσει στην Μάνη και θα φέρει τα πάνω κάτω,

Οι σημερινές 7/12 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 63

Ο Δημοσθένης στήνει καλά το σχέδιό του και δανείζει στη Μυρτάλη ένα υπέρογκο ποσό προκειμένου να συμμετάσχει στην αύξηση κεφαλαίου της εταιρείας. Την ίδια στιγμή η Αθηνά επισκέπτεται τη μητέρα της στο Σούνιο και της μιλά για την επιμονή του εισαγγελέα να τη συναντήσει.

Η μητέρα της όμως είναι θετική γι’ αυτή τη συνάντηση και την προτρέπει να την πραγματοποιήσει: «Μην τον αποφεύγεις, Αθηνά μου. Ακουσε τι θέλει να σου πει. Στο κάτω-κάτω εισαγγελέας είναι, τι ήθελες να κάνει στη δίκη σου; Αυτός ήταν ο ρόλος του», της λέει. Ο γιος του Δημοσθένη και της Ασπασίας, ο Κίμωνας (Βαγγέλης Κακουριώτης), εμφανίζεται ξαφνικά στο χωριό, δίνοντας χαρά στην οικογένεια (δείτε με ποια θα κάνει σχέση).

Η Ειρήνη νιώθει παραγκωνισμένη και κάνει μια ακόμα απέλπιδα προσπάθεια να προσεγγίσει τον Φίλιππο, η οποία πέφτει στο κενό. Στο μεταξύ ο Σωκράτης πρέπει να γυρίσει στην Αθήνα και καλείται να αποφασίσει αν θα πάρει μαζί του τη μικρή Αγγελική ή θα την αφήσει να συνεχίσει τη ζωή της δίπλα στους Βρεττάκους.

Σοκ! Είναι αδέρφια

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά... Η Ειρήνη, για να εκδικηθεί τον Φίλιππο που την απέρριψε, πηγαίνει στην αστυνομία και προσπαθεί να πείσει τον Κουράκο ότι ο Φίλιππος πήγε να τη βιάσει. Την ίδια ώρα, ο Φίλιππος έχει βγει με τη Βασιλική και της λέει όλη την αλήθεια για την προκλητική συμπεριφορά τής Ειρήνης:

«Είναι τρελή, ήθελα να σου μιλήσω από την πρώτη στιγμή, αλλά φοβόμουν να μη σε φέρω σε δύσκολη θέση με την ξαδέλφη σου», της ομολογεί και η Βασιλική γίνεται έξαλλη μαζί της. Στο μεταξύ η Ειρήνη καταθέτει εναντίον του Φίλιππου και στον εισαγγελέα. Ταυτόχρονα, όμως, ο Κίμωνας δείχνει να μην την πιστεύει και το εκμυστηρεύεται στους γονείς του: «Είμαι σίγουρος ότι η Ειρήνη λέει ψέματα για τον Φίλιππο και κάτι πρέπει να κάνουμε να σταματήσει αυτή η ιστορία», υποστηρίζει.

Ο Φίλιππος και η Ειρήνη είναι αδέρφια Γη της ελιάς

...και αντιμετωπίζει την οργή της Χάιδως αλλά και της Βασιλικής: «Δεν ντρέπεσαι; Δεν φτάνει που του την έπεσες κανονικά, τον κατηγορείς κι από πάνω; Μη σε ξαναδώ μπροστά μου», της λέει η ξαδέλφη της. Την ίδια ώρα οι εντάσεις στο σπίτι του Δημοσθένη όλο και μεγαλώνουν, καθώς η Ειρήνη υποστηρίζει στην οικογένειά της που την έχουν στριμώξει άγρια για να πει την αλήθεια: «Δεν φταίω εγώ, η Αρετή με έβαλε να πάω στο αστυνομικό τμήμα και να κατηγορήσω τον Φίλιππο για βιασμό, γιατί δεν τον χωνεύει και θέλει να τον χωρίσει από τη Βασιλική». Ωστόσο ο Δημοσθένης δεν μπορεί να καταλάβει αν η Ειρήνη του λέει την αλήθεια και τη φέρνει σε αντιπαράθεση με την Αρετή: «Ελα εδώ κι εσύ και ξέρασέ τα όλα γιατί θα σας πάρει ο διάολος και τις δύο. Την έβαλες να πάει να πει ψέματα για τον Φίλιππο;», ρωτάει την Αρετή, η οποία αρνείται κάθε κατηγορία: «Να μη σώσω, να μην ξημερωθώ. Δεν έκανα τίποτα, το ορκίζομαι», ισχυρίζεται η Αρετή. Ετσι την υπόθεση αναλαμβάνει να ξεδιαλύνει ο Στάθης, ο οποίος δείχνει να πείθεται από την αθωότητα της Αρετής.

Την ίδια ώρα βγαίνουν τα αποτελέσματα από το τεστ DNA που έστειλε κρυφά η Ασπασία και τα αποτελέσματα πέφτουν σαν κεραυνός πάνω στα κεφάλια της Χάιδως και της Ασπασίας. Το αποτέλεσμα δείχνει ότι η Ειρήνη δεν είναι παιδί του Δημοσθένη. Αρα, αφού δεν είναι του Δημοσθένη, είναι του Πέτρου. Η Ειρήνη και ο Φίλιππος είναι αδέλφια. Οι δύο γυναίκες, όπως θα δούμε, θα αποφασίσουν να μη μιλήσουν και να το κρατήσουν μυστικό. Η δε Ασπασία τρέμει μη μαθευτεί κάτι και φτάσει στα αυτιά του Δημοσθένη γιατί, όπως λέει, θα φτάσει το τέλος της. Ωστόσο η Χάιδω αποκαλύπτει τα πάντα στον Λυκούργο και ζητάει τη συμβουλή του για το πώς πρέπει να χειριστεί το θέμα, κυρίως για ό,τι έχει γίνει με τον Φίλιππο.

Ο Δημοσθένης και ο Κωνσταντίνος κινδυνεύουν

Δύο άντρες με όπλα αιφνιδιάζουν τον Δημοσθένη έξω από το σπίτι του και τον απειλούν να σταματήσει τη διακίνηση ναρκωτικών στην Αθήνα. Την ίδια ώρα η Ισμήνη με τον Κωνσταντίνο επιστρέφουν μία ημέρα νωρίτερα από το γαμήλιο ταξίδι στη Μάλτα, λόγω δουλειάς. Λίγο αργότερα ο πρώην διευθυντής του κλαμπ απειλεί πώς θα αποκαλύψει τις παράνομες δουλειές του Δημοσθένη, ενώ η Ισμήνη βρίσκει ένα χαρτί στο πάτωμα με το όνομα του Κεφάλα γραμμένο επάνω και ο Κωνσταντίνος καλείται να απολογηθεί. Παράλληλα, η κόντρα ανάμεσα στη συμμορία τού Δημοσθένη και αυτή του Κεφάλα στην Αθήνα κορυφώνεται, οδηγώντας σε παράπλευρες απώλειες. Μετά τις πρώτες συγκρούσεις και καθώς η κόντρα με τη συμμορία του Κεφάλα συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς, ο Κωνσταντίνος αρχίζει να φοβάται τα αντίποινα.