«Οι εκπομπές είναι υποκουλτούρα;» - Ένταση στο Πρωινό Μας ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και την Αφροδίτη Γραμμέλη

Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου ανέβασαν τους τόνους στο πλατό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Οι εκπομπές είναι υποκουλτούρα;» - Ένταση στο Πρωινό Μας ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και την Αφροδίτη Γραμμέλη

Μέσω της κάμερας της εκπομπής Πρωινό Μας θέλησε να απαντήσει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στα όσα έγραψε η Αφροδίτη Γραμμέλη στη στήλη της στο Πρώτο Θέμα, σχετικά με την απόφαση της πρώτης να μην παραστεί στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου (δείτε εδώ για ποιο λόγο).

Θυμίζουμε πως η δημοσιογράφος, έγραψε στη στήλη της: «Κάπως έτσι ένιωσαν σπουδαίοι οι απανταχού παίκτες ριάλιτι. Οι οποίοι φυσικά έχουν κάθε δίκιο να νιώθουν έτσι, όταν δέκα τουλάχιστον εκπομπές τους ακολουθούν κατά πόδας, τους παρακαλάνε για μία δήλωση και κάνουν την τρίχα τριχιά. Και κάπως έτσι φτάσαμε σε σημείο μία παίκτρια ριάλιτι να ακυρώσει στο παρά πέντε την συμμετοχή της σε εκπομπή γιατί δεν την προανήγγειλαν. Καλά να πάθουμε όλοι. Εμείς το προκαλέσαμε αυτό.

Δοξάσαμε την υποκουλτούρα και τώρα αντιλαμβανόμαστε τις συνέπειες. Αναρωτιέμαι τι θα γίνονταν όλοι αυτοί αν δεν τους καλούσε κάποια εκπομπή. Πόσο πιο καλή τηλεόραση θα είχαμε και πώς θα είχαν μπει όλοι στην θέση που τους αρμόζει. Αλλά ποιος τολμάει; Ελάχιστοι» (δείτε εδώ την απάντηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου).

Η ένσταση της Φαίης Σκορδά στα λεγόμενα της Αφροδίτης Γραμμέλη

Η Φαίη Σκορδά από την πρώτη στιγμή, τόνισε πως διαφωνεί κάθετα με τα όσα έγραψε στην στήλη της η συνεργάτιδά της και μάλιστα, την ώρα που η Αφροδίτη Γραμμέλη αποφάσισε να απαντήσει στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, οι τόνοι ανέβηκαν σημαντικά ανάμεσα σε εκείνη και την παρουσιάστρια της εκπομπής.

«Εγώ έγραψα ένα κείμενο που λέω ότι αυτό το κλίμα που έχει δημιουργηθεί είναι ένα κλίμα υποκουλτούρας. Τα βάζω με εμάς που έχουμε κάνει την τρίχα, τριχιά. Φτάσαμε στο σημείο μία παίκτρια να ακυρώσει τη συμμετοχή της σε τηλεοπτική εκπομπή στο παρά πέντε. Εννοούσα την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, αλλά δεν έγραψα το όνομά της», είπε μεταξύ άλλων η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Αμέσως, η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο απαντώντας της: «Θα το καταλάβαινα αν έλεγες... μία κυρία, χωρίς να πεις ποια. Λες ότι την υποκουλτούρα δεν τη λες για πρόσωπα αλλά έρχομαι εγώ να σου πω, οι εκπομπές είναι υποκουλτούρα; Δεν είναι κομμάτι της τηλεόρασης τα ριάλιτι; Δεν είναι κομμάτι των ψυχαγωγικών εκπομπών να σχολιάζουν και να κυνηγάνε τους παίκτες; Δεν είναι ρεπορτάζ, δεν είναι αυτό που κάνουμε; Το κάνουμε εδώ στην εκπομπή και εμείς οι δύο το κάναμε μαζί και σε άλλο κανάλι, με άλλο σχήμα».