«Δυστυχώς λόγω...» - Αναβλήθηκε τελευταία στιγμή η συνέντευξη του Παύλου Χαϊκάλη στο Super Κατερίνα

Η ανάρτηση του στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δυστυχώς λόγω...» - Αναβλήθηκε τελευταία στιγμή η συνέντευξη του Παύλου Χαϊκάλη στο Super Κατερίνα

Αρκετός ντόρος είχε σημειωθεί το τελευταίο διάστημα με τον Παύλο Χαϊκάλη. Μετά το σάλο σχετικά με τις καταγγελίες εναντίον του (δείτε εδώ), ξεκίνησε να ασχολείται με την αστρολογία και μάλιστα, είχε προκληθεί οργή με την κίνηση του να αναλύσει τον αστρολογικό χάρτη του Η.Μ του κατηγορούμενου στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Μάλιστα, με πληροφορίες του T-live η μια διαδικτυακή συνεδρία μαζί του κοστίζει 90 ευρώ για μια και μισή ώρα, ενώ από το νέο έτος η τιμή θα ανέλθει στα 120 ευρώ.

Τι συμβαίνει Χαϊκάλη και Super Κατερίνα

Ο Παύλος Χαϊκάλης λοιπόν είχε προγραμματιστεί να βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα σήμερα Τετάρτη 7/12 και το είχε ανακοινώσει ο ίδιος μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

«Αύριο Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στις 11:30 περίπου θα είμαι καλεσμένος της Κατερίνας Καινούριου στον Alpha TV στην εκπομπή Σούπερ Κατερίνα. Θα συζητήσουμε για..............καλύτερα δείτε το!», είχε ανακοινώσει.

Πριν από λίγα λεπτά ωστόσο, ο πρώην ηθοποιός και νυν αστρολόγος, αποκάλυψε πως λόγω εκτάκτου γεγονός δυστυχώς δεν θα καταφέρει να βγει στον αέρα. Ωστόσο, ανέφερε πως θα ανανεώσουν το ραντεβού τους και θα ενημερώσει για την ημερομηνία.

«Φίλες και φίλοι γεια σας, δυστυχώς λόγω έκτακτου κολλήματος, δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα η συνέντευξη μου, στην εκπομπή της Κατερίνας #Καινούριου " #SuperKaterina".
- Για την νέα ημερομηνία θα σας ενημερώσω σύντομα -», γράφει η ανακοίνωση του Παύλου Χαϊκάλη στο Instagram.