Με κόκκινο εσώρουχο κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο - Η νέα αποκαλυπτική φωτογραφία της Μπόμπα

Στα καλύτερά της!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
chrismpo - Instagram
chrismpo - Instagram

Η Χριστίνα Μπόμπα θα μπορούσαμε να πούμε, πως είναι ο ορισμός της δυναμικής γυναίκας, αφού εκτός από τα επαγγελματικά της, που ποτέ δεν παραμελεί εξακολουθεί και είναι σύζυγος, φίλη, μητέρα και πάνω από όλα γυναίκα.

Σίγουρα ο ερχομός των διδύμων στον κόσμο τη δυσκόλεψε, καθώς το να μεγαλώνει κανείς δύο παιδιά με τις ίδιες ακριβώς απαιτήσεις δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα, με τον καιρό όμως τη βλέπουμε να συνηθίζει το νέο αυτό κομμάτι της ζωή της.

Σε κάθε περίπτωση, παίρνει δύναμη από τον αγαπημένο της Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος είναι παρών σε ό,τι χρειαστεί η Χριστίνα και τα παιδιά και μάλιστα είναι συμπαραστάτης της γυναίκας, όταν βάλλεται από τα μέσα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί, η επίθεση που είχε δεχτεί η Χριστίνα το καλοκαίρι λόγω μια φωτογραφίας, που είχε δημοσιεύσει με πιο αποκαλυπτικό, από άλλα posts της, μπούστο (δείτε εδώ τη θύελλα αρνητικών αντιδράσεων).

«Ήταν για την Χριστίνα, αλλά, ουσιαστικά, αφορούσε όλες τις γυναίκες του πλανήτη. Προφανώς, στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτές που γίνονται μαμάδες, ότι ο ρόλος της μαμάς δεν σημαίνει ότι σβήνει τον ρόλο της γυναίκας. Μπορείς να τα κάνεις όλα.

Γενικά, όλοι οι άνθρωποι, μαμάδες, άντρες, γυναίκες, παιδιά, όλοι θα κάνουν ότι θέλουν. Οποιαδήποτε φορά κάποιος ή κάποιοι προσπαθούν να βάλουν νόρμες και κανάλια άλλους ανθρώπους, είναι λάθος», είχε δηλώσει ο Σάκης Τανιμανίδης (δείτε εδώ πόσο πολύ έχουν μεγαλώσει οι δίδυμες, στολίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο).

Φυσικά και τα σχόλια αυτά δεν πτόησαν τη Χριστίνα, η οποία συνεχίζει με αυτοπεποίθηση να δείχνει κομμάτια του εαυτού της (δείτε εδώ τη νέα αλλαγή στα μαλλιά της) και μάλιστα με μία νέα δημοσίευση την Τετάρτη 7/12 την είδαμε να ποζάρει με κόκκινο εσώρουχο και τις καρό πιτζάμες της κάτω από το δέντρο.

Η νέα φωτογραφίες της Χριστίνας Μπόμπα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

«Άνετο, χριστουγεννιάτικο, θηλυκό, άνετο, εορταστικό, σέξι…», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

Μπόμπα Χριστούγεννα
chrismpo - Instagram