«Αφήστε το όνομα μου να ξεκουραστεί! Μην... » - Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα της εκπομπής του

Ενοχλημένος με όσα ακούγονται για εκείνον

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αφήστε το όνομα μου να ξεκουραστεί! Μην... » - Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα της εκπομπής του

Γεμάτη σπόντες και αιχμηρές ατάκες ήταν η σημερινή 7/12 εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος σχολίασε τους πάντες με τον δικό του μοναδικό τρόπο, μιας και το όνομά του έχει ακουστεί πολύ τον τελευταίο καιρό.

Αρχικά, αναφέρθηκε έμμεσα στον Περικλή Κονδυλάτο, ο οποίος σε συνέντευξή του κατηγόρησε τον Νίκο Μουτσινά ότι βγάζει τη Ματίνα Νικολάου στην εκπομπή σαν κλόουν. Για αυτό λοιπόν ο παρουσιαστής σήκωσε το γάντι και είπε στην συνεργάτιδά του: «Αρχικά μην κάνεις σαν τον κλόουν, δεν είναι ωραίο. Σε έχω κάνει κλόουν».

"Κόλαφος" ο Νίκος Μουτσινάς κατά του Γιώργου Λιάγκα

Αμέσως μετά αναφέρθηκε και στον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος πήρε θέση μέσα από την εκπομπή του κατά του παρουσιαστή με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς σε βραδινή του έξοδο και την αντίδρασή του στον «καταιγισμό» ερωτήσεων των δημοσιογράφων.

Να υπενθυμίσουμε πως η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, συνάντησε τον Νίκο Μουτσινά σε δημόσια έξοδο του και λόγω των ερωτήσεων που δέχτηκε από συγκεκριμένη δημοσιογράφο, τον έκανε έξαλλο, αφού δεν σταμάτησε να τον ρωτάει για τον Τριαντάφυλλο (δείτε εδώ τι συνέβη).

«Παιδιά τώρα… πραγματικά ας με παρατήσουν, αν είναι εύκολο. Δεν θέλω, δεν το παίρνω προσωπικά. Μην ασχολείστε καθόλου με εμένα. Αλήθεια δεν θα στεναχωρηθώ, αφήστε για λίγο το όνομά μου να ξεκουραστεί. Αφήστε με, μάτι θα πάθω.

Τι είπε ο Γιώργος; έχω ασυλία; παίζω Survivor;», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής ξεσπώντας στα γέλια. Τέλος, αναφέρθηκε και στην Ελένη Μενεγάκη και στο απόσπασμα της με το «αξίζω» και την απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου.