«Δε θέλω ποτέ ξανά...» - Εκνευρίστηκε και έχασε τα λόγια της στην κάμερα του Happy Day η Ραμόνα Βλαντή

Η ερώτηση που την έβγαλε από τα ρούχα της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Δε θέλω ποτέ ξανά...» - Εκνευρίστηκε και έχασε τα λόγια της στην κάμερα του Happy Day η Ραμόνα Βλαντή

Η Ραμόνα Βλαντή είναι κατά γενική ομολογία μία γυναίκα που δεν χαρίζεται στις δηλώσεις της. Πολλές φορές καλείται να σχολιάσει πρόσωπα ή καταστάσεις της επικαιρότητας, ριάλιτι καθώς και παρουσιαστές και πάντα λέει ξεκάθαρα την άποψή της χωρίς να φοβηθεί για τις όποιες αντιδράσεις υπάρξουν.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό σε συνέντευξη που παραχώρησε η Ραμόνα Βλαντή «άδειασε» τη Χριστίνα Μπόμπα και την Έλενα Γαλύφα (δείτε εδώ για ποιο λόγο), ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αναφερθεί σε πρότζεκτ που έχουν να κάνουν με τη μόδα όπως το My Style Rocks και το GNTM.

Για το My Style Rocks που ξεκινάει σε λίγο καιρό (δείτε εδώ πότε και ποια θα είναι η παρουσιάστρια), τοποθετήθηκε και στις πιο πρόσφατες δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, τονίζοντας πως η Βίκυ Κουλιανού δεν είναι ένα πρόσωπο που ταιριάζει στην κριτική επιτροπή του.

Εκνευρισμένη στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Δεν θέλω να πιστεύω ότι η επιτροπή στο My Style Rocks θα είναι η Κουλιανού, ο Σκουλός και ο Μπράτης. Η Βίκυ Κουλιανού είναι ένα πρώην μοντέλο που δεν έχει καμία σχέση με τη μόδα και το στιλ, μόνο και μόνο επειδή έχει περπατήσει στις πασαρέλες. Δεν έχει τις απαραίτητες γνώσεις», είπε αρχικά.

Ο πραγματικός εκνευρισμός της Ραμόνα ωστόσο ήρθε ταν ωστόσο η δημοσιογράφος τη ρώτησε για τη Μέγκι Ντρίο. Εκεί, έχασε τα λόγια της και εμφανώς αναστατωμένη, απάντησε: «Δε θέλω να απαντήσω ποτέ ξανά για κανένα από αυτά τα κορίτσια. Δεν έχουν καμία σχέση με εμένα. Δεν τους ξέρω, δεν τους γνωρίζω».

Όταν τέθηκε το ίδιο θέμα και στη Μέγκι Ντρίο, εκείνη απάντησε με ένα ειρωνικό χαμόγελο: «Γιατί την ξέρω εγώ; Έχω βγει εγώ ποτέ να μιλήσω για εκείνη; Εκείνη κάθε φορά κάνει δηλώσεις για εμένα. Ούτε εγώ θέλω να μιλήσω για εκείνη».