«Δεν ξέρω αν θέλουμε...» - Η Ελίνα Παπίλα «σπάει» τη σιωπή της για τις σχέσεις της με τον Γιώργο Καρτελιά

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Δεν ξέρω αν θέλουμε...» - Η Ελίνα Παπίλα «σπάει» τη σιωπή της για τις σχέσεις της με τον Γιώργο Καρτελιά

Η Ελίνα Παπίλα βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (7/12) καλεσμένη στην εκπομπή Night Out, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα της (δείτε εδώ τι είπε για την πρόταση που δέχθηκε από το ΣΚΑΪ), καθώς και για την συγκλονιστική απώλεια της αγαπημένης της γιαγιάς (δείτε εδώ τη συγκίνησή της).

Στην συνέντευξή της, η Ελίνα Παπίλα αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον Γιώργο Καρτελιά. Οι δυο τους, είχαν αναλάβει πέρυσι μαζί την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής Breakfast at Star στο Star, ενώ φέτος, τη θέση τους έχουν πάρει ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου (δείτε εδώ πώς τα πάει σε νούμερα τηλεθέασης η εκπομπή), οι οποίοι έχουν δώσει μία δική τους χροιά στο κόνσεπτ.

Μετά το τέλος της συνεργασίας τους στην εκπομπή του Star, ακούστηκαν πολλά σχετικά με τις σχέσεις της Ελίνας Παπίλα και του Γιώργου Καρτελιά, ενώ γράφτηκε έντονα πως οι δυο τους έχουν τσακωθεί. Η Ελίνα Παπίλα, στις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή, εξήγησε πως οι σχέσεις της με τον καλό της φίλο παραμένουν μέχρι και σήμερα, εξαιρετικές.

Η Ελίνα Παπίλα για τον Γιώργο Καρτελιά

«Και παλιότερα που είχα φύγει από το ραδιόφωνο και συνεργάστηκα με ένα άλλο ραδιόφωνο στη Χαλκίδα, πάλι είχαμε επικοινωνία με τον Γιώργο.

Όταν βλέπεσαι με τον άλλον καθημερινά έχεις καθημερινή επικοινωνία. Όταν δε βλέπεσαι καθημερινά, δεν είναι τόσο συχνή η επικοινωνία. Υπάρχει όμως επικοινωνία. Μια χαρά είμαστε, είμαστε πάρα πολύ καλά.

Δεν ξέρω αν θέλουμε και οι δυο το ίδιο την τηλεόραση. Ξέρω όμως ότι ο κάθε άνθρωπος στην τηλεόραση είναι ξεχωριστός και για να δέσουν τα δίδυμα… Φώτης-Μαρία, πόσα χρόνια κάνανε μαζί εκπομπή; Αν δεις την πρώτη χρονιά και την τελευταία χρονιά θα αντιληφθείς αμέσως ότι υπάρχει ένας διαφορετικός κώδικας επικοινωνίας.

Είναι σίγουρα πιο έμπειρα τα μάτια που αποφάσισαν και το σταμάτησαν. Μπορεί και εγώ στη θέση τους να είχα αποφασίσει το ίδιο. Στεναχωρήθηκα, ναι, στενοχωρήθηκα», είπε χαρακτηριστικά η Ελίνα Παπίλα.