Ολόχρυσο με ροζ λεπτομέρειες - Έκλεψε τις εντυπώσεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου

Κάνει τη διαφορά στο σαλόνι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τα Χριστούγεννα βρίσκονται μόλις λίγες μέρες μακριά και έτσι, όλοι οι celebrities έχουν ξεκινήσει να στολίζουν το σπίτι τους. Σειρά αυτή τη φορά είχαν η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος, οι οποίοι στόλισαν το πιο λαμπερό και φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η αγάπη της παρουσιάστριας για την διακόσμηση είναι άλλωστε γνωστή (δείτε εδώ τις υπέροχες γωνίες του σπιτιού της), επομένως δε θα μπορούσε να κάνει το καλύτερο και για τις γιορτές. Η φετινή χρονιά άλλωστε είναι πολύ ιδιαίτερη για το ζευγάρι, μιας και λίγο μετά τον γιό τους, Νικόλα και η κόρη τους, Λυδία έφυγε στο εξωτερικό για σπουδές (δείτε εδώ το συγκλονιστικό σπίτι στο οποίο μένει στη Νέα Υόρκη), επομένως τους περιμένουν πώς και πώς.

To ταξίδι της Τατιάνας Στεφανίδου στο Λονδίνο

«Προσπάθησα να μετρήσω τις μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα. Μου φάνηκαν πολλές και είπα… άστο. Μου λείπεις ελαφάκι μου», έγραψε πριν από μερικές μέρες για την κόρη της η Τατιάνα Στεφανίδου. Η παρουσιάστρια μάλιστα, λίγο πριν τις γιορτές, αποφάσισε να επισκεφθεί τον γιο της στο Λονδίνο (δείτε εδώ το υπέροχο βίντεο που τράβηξαν από τη στολισμένη πόλη).

Καθώς περιμένει λοιπόν τα παιδιά της, να έρθουν στο σπίτι, η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος αποφάσισαν να βάλουν σε γιορτινό κλίμα το σπίτι τους. Μάλιστα, πριν από μερικές ώρες, η παρουσιάστρια, αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται το δέντρο που στολίζει το σαλόνι του σπιτιού της.

Αυτή τη χρονιά, η παρουσιάστρια αποφάσισε να στολίσει το δέντρο της σε χρυσές αποχρώσεις, όπως κάθε φορά, μόνο που φέτος, προσέθεσε και ορισμένες ροζ λεπτομέρειες οι οποίες κάνουν χωρίς αμφιβολία τη διαφορά. Το δέντρο της είναι λαμπερό και πολύ γιορτινό.