«Οι άνθρωποι φθείρονται, οι...όχι» - Η αποκάλυψη του Σπύρου Παπαδόπουλου και της Ρένιας Λουιζίδου για μια παλιά συνεργασία τους

«Με τη Ρένια είχαμε πολλά χρόνια να παίξουμε μαζί»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Οι άνθρωποι φθείρονται, οι...όχι» -  Η αποκάλυψη του Σπύρου Παπαδόπουλου και της Ρένιας Λουιζίδου για μια παλιά συνεργασία τους

Το πρωί της Πέμπτης (8/12) προβληθηκαν στην πρωινή εκπομπή «Breakfast@Star», οι δηλώσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου και της Ρένιας Λουιζίδου. Πρόσφατα μάθαμε ποιο είναι παρατσούκλι της ηθοποιού (δείτε εδώ πως την φωνάζουν εδώ και 29 χρόνια).

Οι δύο ηθοποιοί στα πλαίσια της πρεμιέρας της θεατρικής παράστασης “Sexy Laundry” απάντησαν, μεταξύ άλλων, και για τους Απαράδεκτους.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου και τη Ρένιας Λουιζίδου

Οι δυό τους έκαναν μια αναδρομή στο παρελθόν που είχαν ξανα συνεργαστεί , στους "Απαράδεκτους" και αποκάλυψαν ότι χαίρονται να τους ρωτούν για εκείνη την σειρά, αλλά επίσης έκανα λόγο και για την τωρινή τους συνεργασία που αν μη τι άλλω χαίρονται που βρίσκονται ο ένας δίπλα στον άλλον στο θεατρικό "σανίδι".

«Με τη Ρένια είχαμε πολλά χρόνια να παίξουμε μαζί, είναι σαν να ξανασυστηνόμαστε πάνω στη σκηνή. Οι άνθρωποι φθείρονται, όχι οι σχέσεις. Με τακτική, τεχνική και σωστό συναίσθημα μπορεί να ξαναμπεί στη ράγα το πράγμα. Χαρά μας είναι να μας ρωτάτε για τους Απαράδεκτους, τι να μας ενοχλεί; Δεν είχα καταλάβει ότι μου είχε λείψει να κάνω σίριαλ, είχα αγωνία σαν να βγήκα από τη σχολή. Η εορταστική εκπομπή στην ΕΡΤ θα είναι την Πρωτοχρονιά», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Η Ρένια Λουιζίδου είπε από την πλευρά της ότι έχουν αλλάξει πολλά από τότε, αλλά υπάρχει ένα βαθύ συναίσθημα που τους διακατέχει, διότι έχουν υπέροχες στιγμές και αναμνήσεις να θυμούνται.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Άλλαξαν πολλά όλα αυτά τα χρόνια, μεγαλώσαμε, έχει περάσει μια ζωή, κάναμε παιδιά. Υπάρχει ένα βαθύ συναίσθημα. Δεν μας ενοχλεί καθόλου που ρωτάτε για τους Απαράδεκτους. Είναι μια δουλειά για την οποία έχουμε υπέροχες αναμνήσεις και περηφάνεια που την κάναμε και είναι πολύ μεγάλη μας χαρά να απαντάμε για τους Απαράδεκτους. Αν προκύψει κάποιος ρόλος ίσως να κάνω τηλεόραση, αλλά δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση».

Στο παρελθόν, να υπενθυμίσουμε ότι σε συνέντευξη της η Ρένια Λουιζίδου μίλησε για όλους και για όλα με τις δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη να βρίσκονται στο κέντρο των συζητήσεων. Ωστόσο, δεν στάθηκε μόνο εκεί. Αναφέρθηκε και στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της.

«Ήταν σοβαρό. Έγινε το 2004 και με καύσωνα στο Καφέ της Χαράς. Ήμουν στο Υγεία. Ήταν μία πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας, σηψαιμία. Κόλλησα ένα μικρόβιο από μια τουαλέτα κι ήμουν εξαντλημένη κι αφυδατωμένη. Έπαιξε ρόλο κι ο καύσωνας κι η κούραση όλης της χρονιάς» ανέφερε.

Και συμπλήρωσε: «Κόλλησα ένα πράγμα, που είναι σπάνιο πολύ να γίνει σε τέτοια κλίμακα και κινδύνευσε η ζωή μου. Οπότε αυτές τις 48 ώρες που η ζωή μου ήταν με ερωτηματικό… είναι πρωτόκολλο στα νοσοκομεία αυτό με την ψυχολογική βοήθεια. Φωνάζουν τον δικό σου άνθρωπο και τον ενημερώνουν για την κατάσταση και τον παραπέμπουν σε ψυχολόγο. Ήμουν νέα και την γλίτωσα».