Κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Το βίντεο της Ρεγγίνα Μακέδου μετά την σοβαρή περιπέτεια υγείας της

Χορεύει και ξεσηκώνει όλους τους followers της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Regina Makedou
Instagram / Regina Makedou

Το πανελλήνιο έχει συγκινήσει η Ρεγγίνα Μακέδου με την ιστορία της και την μάχη που δίνει τα τελευταία χρόνια με την λευχαιμία. Η ίδια δε το βάζει κάτω και η αγάπη και η στήριξη που έχει εισπράξει από τον κόσμο είναι τεράστια.

Συνεχώς καθημερινά ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για την πορεία της υγείας της μέσα από αναρτήσεις που κάνει στα social media.

«Κάθε μέρα λίγο πιο δυνατή… κάθε μέρα με τον μπαμπά μου περπατάμε στο υπέροχο λιμάνι της Καβάλας, κάθε μέρα λίγο πιο πολύ… Μα είσαι όντως τόσο αδύναμη? Ναι θα σου πω αν και κάθε μέρα δυναμώνω έστω και πολύ λίγο, προσπαθώ και εγώ και οι γύρω μου για αυτό…

Τρώω καλύτερα (μήπως πάρω κανένα γραμμάριο) περπατάω καλύτερα , κοιμάμαι καλύτερα… αυτά τα τόσο απλά για σένα για μένα και για όλους όσους παλεύουν είναι νίκες και το λέω σε σας για να το ακούσω εγώ, για τις ώρες που χάνομαι και τα βλέπω όλα κάπως… Δες τις μικρές καθημερινές νίκες και γιόρτασε τες… Γίνε δότης μυελού των οστών», είχε γράψει χαρακτηριστικά σε μια πρόσφατη ανάρτησή της (δείτε την εδώ).

Όπως φαίνεται, η Ρεγγίνα έχει ξεκινήσει και επανέρχεται στην καθημερινότητά της και πλέον έχει γίνει και ιδιαίτερα ενεργή στα social media.

Το βίντεο της Ρεγγίνα Μακέδου που χορεύει αλά Wednesday

Μάλιστα, η ίδια προχώρησε πριν μερικές ώρες και σε μία ανάρτηση γεμάτη θετική ενέργεια. Όπως βλέπουμε, συγκεκριμένα, είναι φανερά επηρεασμένη από τη σειρά «Wednesday», όπως κι όλος ο κόσμος για αυτό και έκανε και εκείνη με την σειρά της το challenge που έχει γίνει viral στο Tik Tok.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις χορευτικές κινήσεις της 16χρονης Addams που έχουν κάνει τους χρήστες του TikTok να τρελαθούν και το challenge αυτό το έκανε μάλιστα και η Ζενεβιέβ Μαζαρί με την κόρη της (δείτε εδώ το βίντεο).